Wednesday, 1 June 2016

kisah level 3

assalualaikum
hey guys

sem 2, bilik dekat ground floor, effortlessly steps terus sampai depan bilik omg tak payah penat berjalan sampai peha melecet.

dari bilik jalan tak sampai 10  tapak dah sampai depan pintu toilet, laundry and mesin refill air . Bilik meeting and pantri sebelah bilik je! dekat sangat sampai rasa alahaiii ketiak tak sempat berpeluh. kalau nak buat laundry, tak payah angkut baju beberat sebab tempat penyidai belakang my room je. lepastu  dari pintu bilik siap boleh usha pakcik wafle bukak ke tak  and aim  cafe apa yg bukak kat bentara. apa nie semuanya sangat convenient! ouh bilik 012 kuuuu!

tapi semua keindahan itu diragut dengan kepahitan yang harus dimamah. sem 3 dapat bilik level 3. did u know how much I hate stairs!!!! kene prepare extra tissue untuk lap ketiak yang dah buat waterfall lol hiperbola 

taking dis things in positive ways after I've sigh sigh sigh. there's silver lining behind it. ini pon satu rezeki. biar jantung tu pam darah laju sikit sebab makin active bergerak lol. mungkin dari level 3 lebih jelas pemandangan nak usha bakal zauj dekat bentara (cafe) ku daki tangga cinta kita oh bertabah lah hati

sorry waktu nie hati tengah koyak. kesakitannya lebih teruk daripada kene friendzone. ouh tak, friend zone lagi sakit sikit

No comments:

Post a Comment