Saturday, 2 January 2016

second semester

assalamualaikum
hey guys

281115
so the day has come. hallo Lendu!

thank you kak farah and abang daus sebab hantar balik melaka! for this second semester, unfortunately i didnt get the same college like waktu part 1. all Tun Sabariah resident need to move into Tun Perak's college.no more fancy college, 3 minutes walk to the class, free wifi, lift, good facilities, comfy room, bed and etc!!! missing u tun sabariah! do hope all new members will utilise the college wisely! i was located in Kolej Tun Perak, everything is smaller than the previous facilities. that one probably not such a big deal for me. things that i hate is just, we need to share the toilet with other members (levelmate). u know, there's some people who didnt know how to jaga kebersihan which caused the toilet jadi kotor. aku rasa macam nak simbah air kumbahan je kat orang yang tak bertanggungjawab tu! sorry emosi

                

                

studies, wow tougher! tbh, i memang tak paham apa yang lecturer ajar. jasad je kat class, hati tertinggal dekat hati awak ewah! sorry symptom loner terkeluar! yes subjects tougher! for this semester, ada 7 subjects if i'm not mistaken :p do hope aku boleh adapt dengan semua subjects dan tak mengantuk setiap kali dalam class! sleepy heads problem hmm

                

awal semester, tak busy lagi like previous semester. waktu part 1, need to join majority of the activities pasal dikatakan compulsary (typical part 1) however, kami dah dapat assignments, phew terkejut neuron otak aku! but so far everything move well je. doa draft tak kene reject je, nak submit by next week nie! cuak! so i think that's all for me. terimalah warkah lendu yang tak pernah tak hambar dari aku hiks. by the way, dis is de scenery from my room. subhanallah! see u soon gais! xoxo

No comments:

Post a Comment