Friday, 27 November 2015

end of semester break

assalamualaikum
hey guys

Tomorrow I'm  going to hold my responsibility back as a second semester student of communication and media studies. dear beloved, may u ease this journey and turn it into a great one. do pray for me kay? all de best too dear friends! let's come home with a satisfaction of success okay! rememba, all de hardship will be paid off! Everyone is worth to taste the success! let's hunt it! alright, let's  refresh back our niat and make it to de fullest. bismillah

Monday, 23 November 2015

my first treat (behind de treat)

assalamualaikum
hey guys


kak farah once said,  'kalau dekan aku kasi kau bag jansport'


131115 - CGPA: 3.72

211115,
to be honest, i dunno how to react to this treat. masa kak farah bagi paper bag nie, only God know how this bag meant to me. alhamdulillah! speechless! hanya mampu sengih cakap terima kasih je hahah! aku rasa hadiah nie macam too much untuk aku, rasa macam i don't deserve this bag!

selama aku exam, ini first time aku rasa kepuasan belajar. wait, puas bukan sebab belajar untuk dapat reward hadiah eh! ini first time aku dapat achieve goal aku, to be one of de Dean List student. alhamdulillah Allah bagi peluang rasa manisnya kejayaan! finally, i have something precious untuk diri aku sendiri. like i said sebelum nie, kejayaan apetah lagi hadiah nie tak bermakna tanpa korang! really u know who u are dear awesome people! korang yang selalu ada dengan aku waktu jatuh bangun rengek tangis aku, semoga Allah membalas jasa kalian dengan rezeki yang luas dari segenap aspek. amin!

dear kak farah,
kau idola aku kot sebenarnya hahah! okay geli! kau ada dengan aku since zaman aku pergi interview untuk course nie lagi. for this bag, aku tak pernah expect kau akan spend your money untuk benda yang pricey macam nie just untuk treat aku. serious aku nak nangis gilaa sebab terharu! nie first time kot aku dapat something yang valuable gilaa. selama nie kalau nak papa, kene work for it sendiri as that's how our parents taught us right? hmm menyesal tak belajar bebetul since sekolah, kalau tak mesti kau da hadiahkan aku rantai emas 500 juta gram. okay aku merepek sebab  i lose my guts to speak! semoga setiap kali aku guna bag nie, it will always remind me of u, our family and everyone! dis bag will be de best motivation for me to be a better student, daughter, sister and human! bila aku malas and rasa nak give up, semoga bag nie gigit aku suruh cari petunjuk dan kekuatan. kak, semoga kau makin murah rezeki! i'm just too happy and really appreciate it! i do love every inch of it! may you will be rewarded with pahala everytime i use dis bag to seek Allah knowledge!

apabila mak dipaksa jadi photographer, mak muka yakin gila ambik gambar aku tapi hasil tangkapan, 5 gamba sumenya blur. mak dengki keeeee hahahaha! eventually, she suceed to snap de best part of me hiks








 

Wednesday, 18 November 2015

being you

assalamualaikum
hey guys


do not alter yourself for you to fit into someone's life. you're not a piece of cloth

you are a person

you don't lose yourself for someone else. 


by: IG, arlinabanana (: thank u for dis :)

Friday, 13 November 2015

result first semester

assalamualaikum
hey guys

u know, adrenalin dalam badan kau semua tak reti duduk diam sebab 13 november which is hari nie result keluar. kau rasa? alhamdulillah all de hardship is paid off!

alhamdulillah, terima kasih Allah kerana meminjamkan kejayaan ini! semoga ini akan menjadi pendorong untuk diri semakin maju mengorak langkah mengejar kejayaan! terima kasih semua yang mendoakan, yang mengajar, yang memaki suruh aku study, yang kejut aku tidur, yang ajar cara buat powerpoint gempak, yang dengar aku practise sampai 100 juta kali, yang sabar dengar masalah aku, yang marah suruh aku stop nangis, yang kasi support to de fullest, yang cakap aku boleh, yang kasi kongsi table study, yang memerli, yang bagi aku stress, yang sudi share ilmu sesama, yang sanggup buat explanation panjang lebar bagi aku paham. thank u everyone, kawan-kawan, family, lecturer dan sumeorang! ini semua untuk kalian! aku memegang amanah dan tanggungjawab, aku hanya pembawa. kejayaan ini untuk kalian!

congrats to all of u too! together we strive for de best okay for de upcoming semester! dis is just de beginning, more shit to come and more curse will come out from my mouth hahaha kidding! true, life's a climb. but de view is great. dear miley, iolls pinjam kata-kata ini hookay :P


CGPA : 3.72 

Tuesday, 3 November 2015

gua gerak solo dulu~

assalamualaikum
hey guys

many people including my family members always ask dis killer questions to me 

'tak de matair ke?' (matair means boyfriend)

'kau single?'

'kau tu choosy sangat, tu pasal single!'

'eh loner!' 

soooo yahh i'm going to answer u guys punye 'wondering'  :P

dear people,
first, thank u for being soconcern! but still why  u want to busy with my buisness. go make your own life lah. lol jk! ermm reason why i chose to remain single ... gaisss, i'm just 18 and i'm totally  wondering why i need to rush in finding a boyfriend? too young seh to stress out about this thing. for me, when the time comes, i'm going to be with the right one. alright, i'm sorry if my writing might hurt some feelings but i've de right to shout out my voice aite? so chill okay, its going to be a light writing only, i hope sooo! 

so people, it's totally a lie if i said i dun feel de emptiness inside my heart, i dun get jealosus and i dun feel like a loner when everytime i'm surrounded with my friends who are majority have a partner. to scroll the timeline on twitter and read the tweet about  relationship goalssssss, to see couples post their sweet moments
on instagram and  yesss those who get married at de early age. hmmp gilaa tak meroyan aku! but commonly it just a temporary feeling because i'm happy with my status as a 'single' whyyyy? yesss whyyy? 

because i believe that 'it's not de right time to have a 'partner' yet, so totally there's a major reason behind it. based on my past experience and surrounding, it really open my eyes that i'm not going to waste my time for the wrong people. in fact, i dun really mind if people esp man who want to say i'm such a poyo, lame, sombong and bla bla bla ... at least people who are close with me know de true color of me. anyway hello man, why bother? if i dun treat u like what u expect it to be, it's absolutely show that  i'm not a kind of girl that u can play around and take an advantage. there's a different okay between making friends and flirting. anyway, why i want to waste my sweetness, my craziness, my smartness to a man who neva know how to appreciate and only hoping for a perfection from a girl? are u perfect enough mann? sorry to say dis, i only saw couple nowdays looking for  a mate only to manja manja, mate to share sex storiessss (dont deny it!) can pengang pengang and basically u need a mate because u teringin as your surrounded sumenya ada partner. right?  wattehek meh, trust me, ur mate is only using u for fun, dah bosan blahh than cari a new partner untuk lepaskan bosann ... cinta bukan based on nafsuu gaiss

being honest, it's so hard for me to accept someone in my life even a friend. took lot of time okay to adapt with it. so when it comes to boyfriend issue, i really take it seriously. i will not accept somone unless i'm really so in love with dat man because i should make sure my mental and physical is well prepared.will i be ready to accept his weakness, to accept his flaws, to accept his temper and de list is keep on going. love cant be play, u cant love someone by his/her appearance because it didnt last long. what, u want to expect ur mate will have a good looking for 24/7? nooo they will not. same goes to me, will my man will willingly accept me for who i am? i'm just a unpredictable sobber with lot of weakness. 

u know, sometimes i found dat it's kinda funny to see couple out there who can easily change their mate. saying those sweet things to their lovers without knowing what is de true meaning behind their words. masa couple kemain siap janji stay loyal and hanya kematian saja yang memisahkan kita but a week later, both with a new partner. u know, de cycle beputar kat situ je where kau sesenang serahkan every single things kat partner korang dengan janji merepek tu pastu clash pastu kau janji balik de same things dengan partner baru kau. using de same modal. lol ntah ntah copy all de sweet words from google je! i totally cant find apa yang special and bahagianyaa dis kind of 'relationship' bcause i only found de word of 'deseprate' so please lah people especially freshie adik adik yang konon-konon rasa diri tu da besar sangat, think and look back to yourself. u have a dignity, dun waste it! jangan sesenang jatuh hati, melting dengan lelaki yang kononnya nak sehidup semati setia dengan korang. itu semua umpama menanam tebu di tepi bibir!

a good man will neva touch a girl same goes to a good girl. memang fitrah manusia ada perasaan untuk 'baby crush' towards someone. it just how u control it. jangan sampai makan diri sendiri, always and always sedar our limitation okay? doesnt mean u reject someone, kau kononnya sombong acacah cantik. no, it just a stupid mentally by some people. so before couple tu, think back the consequence rather than de excitement. dun easily kasi everything kat gf/bf kau sebab at de end apa yang kau simpan untuk diri kau? even kau
 meroyan suke kat lelaki sekacak Tom Cruise pon, if your heart say 'NO' then u  should not risking yourself sebab kau tak ready lagi. fikir setinggi 7 petala langit pon tak pe tau sbb u are going to give something precious (sayang, cinta and blah blah) to someone who should deserve it. so it's okay kalau kau tak dapat bersama Tom Cruise sekalipon, reserve all your sweetness for ur husband. cinta hakiki gitchuuu.

so people, to be honest, i'm looking for a serious relationship not a puppy, monkey erghh whatever love. i'm still remain single till today sebab i dun find sesapa lagi or tak de sapa nak kat aku sobss! just wait lah eh for de upcoming years, in shaa allah i will belong to someone. omg aku tulis sebegini serious!!!!! okay i'll neva know what will happen on de upcoming days and of course upcoming years, so do pray for me okay? and of course doa for everyone semoga kita semua terjaga and whatever things that we do, we got Allah bless. doa yang bebaik hookay! cari allah dulu, baru cari jodoh :) last, power spec aku naik, rabun teroxxx. bye

nie serious last, i found a good quote on google, so yes thank u mr google! it said,

'LOVE WHEN U ARE READY, NOT WHEN U ARE LONELY'

Monday, 2 November 2015

SPM'15

assalamualaikum
hey guys

011115 - as Ali (my lil bro) busy buat preparation untuk SPM which will be start on 2 nov, he asked me some tips untuk score paper B.Melayu. so si helpful kakak pon ....

me : aku dapat A+ for bahasa melayu

ali asked back how i do it? macam mana aku study?

me : tak yah belajar

- silent -

sorry for being bongkak kakak huahaha. tu jelah masa nak show off dengan adik aku betapa neuron otak aku befungsi dengan baik waktu paper bahasa melayu spm. semoga dye rasa tecabar dan dapat beat me down!  so today 2 november paper b.melayu, mesti hadik hadik spm sume tengah gigih buat essay kannnnn! 

so to all SPM candidates, i'm wishing u guys de best of luck! jangan pressure, it just a piece of cake. gitchuuu kononnya! for paper teras, (B.melayu, English, Mathematics, P.Islam and Sejarah) korang kene make sure korang buat elok elok! just dont u guys ever do silly mistakes. rugi naaamateyyy korang tahu tak kalau korang tak score straight 5A's !!!! haaa kan hakak da ter pressure kan korang! maaf hakak emosi based on past experience :p for elektif paper, sure it will be de bloody one. but korang chill chill je jangan panic. study macam biasa, buat latihan bebanyak, jangan stop ganggu hidup cikgu korang by asking them killer question yang korang tak paham and paling penting solat jangan tinggal. banyakkan doa, yakin dengan allah dan diri. rajin-rajin lah buat solat dhuha dan solat hajat! then even korang rasa otak tu dah tak fuction sangat, bebuat yakin je masuk hall. jaga makan, jaga akhlak, jaga kesihatan. everyday mintak maaf dengan sumeorang esp from our parents. ingat, their bless is very important! tak score tak pe, as long korang tak meniru. just do de best based on ur capabilities okay? tu pon dah cukup baik! try to not leave the page blank!!!!! omg hakak kasi advive buat hadik hadik, lol rasa tua gilaa diri ini!

akhirulkalam, 'sayemakcik.blogspot.com'  sentiasa doakan kecemerlangan adik-adik yang sedang menduduki SPM. do it to de fullest! nie moment terakhir korang nak perform kat sekolah, so buat de best. tinggalkan de best memory for your sekolah okay? to Ali and de gengs, korang wajib score! wanna see A+ on ur slip eh Ali! to semekarians, goodluck adik adik! i challenge u guys to beat 97's resultss okay! i belive  that uolls can do it well! i'm begging please beat us down !!!! dun stop shining and make ur parents proud. dis is just de beginning for everything :) goodluck!

ali's cake but haruslah kakak dye yang habiskan de last pices :p