Sunday, 27 September 2015

baby ogoshhhh

assalamualaikum
hey guys

so on August, kita ada 2 babyyyyyy. jadi selamat dilahirkan girls :)


240815


behind this surprise, serious syahduuu gilaa gaisss. surprise paling sedih yang aku pernah buat hahaha! amalia (one of my housemate) ada siap edit video, tapi tak bole masuk sini, sorry! video tu sangat sentimental awwww. everyone akan dapat 1 balloon dan kat balloon tu sumeorang kene tulis wish sendiri untuk anis. cuteeee. surprise kami menjadi even we have no cake, no food! kita main bebaling ballon pastu amek gamba jee. alhamdulillah sumenya mudah terhibur :)


dear anis nabilah,
happy 18! thank u for being my good housemate, selalu teman lia cuci tandas sesama, semoga allah panjangkan umur, murahkan rezeki, berjaya dunia dan akhirat. dekan okayyy untuk final nie! and do take care nanti kat dengkil! i'm going to miss u so badly, i bet! jangan lupa jemput kawen nanti!!! tahniah da one year older! dan ada orang tu nangisssssss gaisss







280815

nie birthday yang dilahirkan dan bakal melahirkan! untuk kak ain punya birthday pon kami buat surprise, but dis time kat hotel. kemain abg ikmal set up tempat hahah! yang tak bole blah gilaa, kiteorang (family) dah tunggu kak ain dari petang, sampai dah tak tahu nak buat apa kat viva hotel tu, kak ain plak pukul 8 lebih (malam) still kat office buat kerja. hardworking gilaa mom to be nie! ihiks month end katanyaa. gitchuuu. but overall, seronok gilaa dapat gather The Zaki's sebab da 4 minggu aku tak jumpa dorangggg. vivatel nie hotel kat cheras. sebelahnya mall, sebelah lagi hotel. all de preparation kiteorang buat sesama. mak paling win, dye tiup all de balloons! gigih tak gigih mak akuu hahaha! the suprise went well too even kak ain macam tak terkejut sangat. tapi aku tahu engkooo teharu kan kakkkk. mengaku cepat!!! i dun share all de photos especially de family photos sebab aku macam tak appropriate langsung ngeheh! sorry not sorry?


dear kak ain,
happy bornday chipsmore! semoga berjaya di dunia dan akhirat! dipermudahkan segala urusan, be a good wife and mommy. mmuah ciked! lol

   

                         






so thats all for august update. diakhiri dengan kisah 2 baby august kononnyaaa dan gamba aku yang cute erk! do wait for de upcoming post yang lagi hambar! xoxo, mmuah ciked!





No comments:

Post a Comment