Monday, 25 May 2015

kak ain wedding (besanding both side)

assalamualaikum
hey guys

as i'm so lazy, so please let me feed u guys with de photos. okay? ngeee :P

280215
so it's de day! de wedding ceremony! de day that i'm waiting for!!!! relatives jejauh dari Penang, Perak and even Singapore come to celebrate my sista big day. auwww so nice ah u guys!! family bonding will neva broke. gituhhh. so belah perempuan punye ceremony berlangsung dekat Dewan Sri Melati, Perbadanan Putrajaya. de hall memang superb comfy! totally worth it bebeh! yang penting ade air cond, maka on that day, ketiak i tak waterfall langsung hewhew! de ceremony memang havoc! karoks session memang meletopsss esp mase kak Jumie nyanyi. pheww terpaku terpana terkesima. u guys rock!

actually i'm bad in socialising esp when it comes to family matter. i'm not good, ntah lah somehow aku rase awkward nak bersosial dengan some of my relatives. i dunno whyyyy. so on that day, i improve my self sikit lah to be more friendly hehehe! and to see ramai gilaa sedare, kekawan abah mak and so forth datang rase wowww bestnyaaa pasal da lame tak tengok orang haha! duduk plkn 2 bulan setengah tak tengok dunia luar, tak jumpe orang luar rase tepencil gilaa. krik krik. orite, before i merepek makin jauh, so lemme feed u guys with fab photos during de wedding. let de picture speak. gituhhh


























 





































belah lelaki - so majlis belah lelaki belangsung dekat rumah pengantin lelaki, Semenyih. dari rumah aku ke Semenyih around 10 minutes je. and everything went well too alhamdulillah!











so kisah for both side is over! pardon me sebab cant deny i'm not being fair huhu. banyak gamba dari family from dis and that side yang aku tak post. i only post some photos yg bejaya dijejaki, sorry no offense please? so do hope u njoy dis little penemuan :P dis post is totally hambar yaaaa i know my bad sobs. so kalau nak tengok more photos yg gojes, can go to my IG : zamaliah zaki // kak ain IG : nrl_ain

papepon, may allah bless dis marriage! grant them rezeki, kasih sayang, happiness, patient, all de good things and give dis love birds anak yang soleh dan solehah. semoga ikatan cinta btw kak ain and abg ikmal stay last till jannah! i totally cant wait to be a  fabulous aunty auwww!





No comments:

Post a Comment