Monday, 16 March 2015

lia wanita tabah :p

assalamualaikum
hey guys


WORKING EXPERIENCE PART 2

so far working in pharmacy okay jeeee. iolls kan wanita serba lasak aumm aumm. tak sia-sia join PLKN yang telah melahirkan Zamaliah Zaki yang terkini yang tahap mentalitinya mencecah skala 10 ketahannya. kira ketahanan mental aku nie kuat lah. gituuu. tengok, ter riak lagi. LOL. acacah mental kuat! in fact, mase hari ketiga aku kerja, tetibe ramai orang datang pharmacy umpama sekempulan ikan sardin yang berenang di lautan asia untuk masuk meminang aku si ikan duyung. eh! pastu that moment, penyakit blur kronik stage 4 aku pon menyerang.  nak carik barang yang aku tak pena dengar dan tahuu sangat slow dan nampak like an idiot. nasib comel. lol. pastu kannnn afta all de customers da chiauu, acik aka leader for that pharmacy tegur aku............................. i feel so bad at that moment..............................

i act cool like nothing happen, but deep inside .. i need a shoulder!!!!!!!!!!! someone, please get me a box of tissues!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIG SOBS! later i asked for an excuse to have a break as i dun have my break time yet. iolls pun pergi lah menenangkan diri yang gundah gulana dengan membeli ice cream rm 1.50 lalu duduk lepak kat kedai gegula yang khody kerja. fortunately i have khody which is good in entertaining people. know what, acik siap check beg aku kat store (tempat worker have a rest) sebab takut aku dah blah tak mau datang kerja lagi. HAHAHAHAHA

that day mase da tutup pharmacy, one of de kakak yang duty sekali ngan aku siap pesan

'Lia, esok jangan tak datang tauuuuu!'


LOL!


iolls takkan chiau selagi tak dapat achieve target dan poket tak tebal dengan RM :P

geng rehat, khody :)


2 comments:

  1. Oitt.farmasi mana behh?haha..berapa rm? :-p
    its me~zul

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete