Friday, 20 March 2015

current update, short term target

assalamualaikum
hey guys

wazzup nigga? lol. so my current update about my short team target is i've achieved 1 thing so far. huhuhu excited! feel like i'm seeing my favourite beloved guy in de world! de thing that i've achieved is

                                                       
                                                            11. buy a book -catatan Matluthfi

so 2 down, 10 target left! go dearself go dearself, dun break your heart dearself. ummm yahhh ouh yeahh ummm yahhh ouhh yeahhh. gooooo dearself! *lagu sorak kat plkn :P




LIA's TARGET :D

                                                    1. buy sneakers -dark blue converse
                                                    2. buy a pair of wedges
                                                    3. buy few clothes 
                                                    4. buy a few pair of jeans
                                                    5.buy a new CELL PHONE ASAP
                                                    6. get a work!
                                                    7. get a licence
                                                    8. save 1K in bank account
                                                    9. finish reading all books tht i bought in Big Bad Wolf and onlineshop
                                                   10. watching movie
                                                   11. buy a book -catatan Matluthfti
                                                   12. have a girls-day-out 



Thursday, 19 March 2015

omputeh rap

assalamualaikum
hey guys


WORKING EXPERIENCE PART 4 

like i told u guys on my older post, working in pharmacy required me to speak in english. dan tahap english aku pon boleh lah~  tengah hari tadi, datang seorang mat saleh or well known as omputeh. omputeh nie rate umur dye aku rase not so old and not too young lah. kire macam 40 plus maybe. masuk je dye, aku approach dengan senyuman manis yang mampu mencairkan hati jejaka malaya. Justin Bieber pun bole cair tau tengok aku senyum! mahal! LOL!

aku 'yaaa? what can i do for u?'

mat saleh 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz'

fiuh laju gilaa mat saleh nie cakap, kalah m16!  no single words yang dye cakap aku faham. LOL! habis penyakit blur aku da nak keluar dah. aku pun try control situation kasi nampak profesional skit. cewah poyo

aku 'sorry?'

pastu mat saleh tu pon 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyzzzzz' sambil buat gaya tunjuk telinga dye

dalam hati aku be like 'pak cik nie cakap lelaju nak jadi rapper ke? da bole beat eminem nie!' lalu aku dengan penuh keyakinan di dada  pun cakap lah

aku 'sorry, we dun have it. sorry!' sambil tetunduk cakap sorry tunjuk muke kekesalan pasal bende yang omputeh tu carik tak de.  in fact, aku tak paham pun ape yang dye nak lol. pardon me! but i bet we dun have the thing that he want because that stuff sound so weird

 pastu omputeh tu pun tunjuk muke sedih pasal bende yang dye nak tak dapat. yang aku respect and suke pasal omputeh nie, dye sangat respect oranng lain. he keep saying 'thank u'  sampai dye da keluar dari pharmacy pun dye tetap kate thank you dan aku keep saying 'sorry' sambil tunduk to show some respect too.

 last tu, omputeh tu kate aku nie cute. tak sia-sia aku iron tudung before pegi keje. commonly malas nak iron tudung. eh kantoi! pastu kiteorang sempat lah exchange num, siap buat lambaian kasih kejap sume. omputeh tu kate dye ade anak lelaki yang kacak lagi baik budi pekertinye. tu yang aku duk siap kasi num pastu cakap kat omputeh tu  'dun forget to give my num to your son okay? send my regards to him :)'

paragraph last nie dusta semata-mata! mohon jangan pecaye! hahahaha. nak sebut pekataan SKIN pon bole jadi pekataan SKRIN, ade hati nak exchange num siap kim salam kat anak orang. imginasi kuat betul! lol. tapi doakan lah english aku main fluent dan aku diberi kekuatan untuk bekerja. yalah, benefit aku gak kan,  gain more great edcucation experience :)

Monday, 16 March 2015

kisah dry skin lotion~

assalamualaikum
hey guys

WORKING EXPERIENCE PART 3

ngeee :)

working in pharmacy required me to speak in English sometimes. i can speak quite well even my pronounciation sound so awful :p

lastday on a peaceful evening, come one aunty yang mencari lotion for her dry hands. dye belek every lotion dan tetanye kat aku few question. lotion yang dye nak is out of stock. so aku suggest kat dye to try another lotion memandangkan dye pun tengah try 'which lotion is de best for dry hands' aku pun amek satu lotion nie dan tunjuk kat dye sambil cakap

'dis one is also for dry SKRIN'

erk!

balik rumah sah  kene practise sebut perkataan 'SKIN' depan cermin sebanyak 1000 kali sampai bibir bengkak LOL!

i hope dis cream will help u aunty :)
                                         

                                       


lia wanita tabah :p

assalamualaikum
hey guys


WORKING EXPERIENCE PART 2

so far working in pharmacy okay jeeee. iolls kan wanita serba lasak aumm aumm. tak sia-sia join PLKN yang telah melahirkan Zamaliah Zaki yang terkini yang tahap mentalitinya mencecah skala 10 ketahannya. kira ketahanan mental aku nie kuat lah. gituuu. tengok, ter riak lagi. LOL. acacah mental kuat! in fact, mase hari ketiga aku kerja, tetibe ramai orang datang pharmacy umpama sekempulan ikan sardin yang berenang di lautan asia untuk masuk meminang aku si ikan duyung. eh! pastu that moment, penyakit blur kronik stage 4 aku pon menyerang.  nak carik barang yang aku tak pena dengar dan tahuu sangat slow dan nampak like an idiot. nasib comel. lol. pastu kannnn afta all de customers da chiauu, acik aka leader for that pharmacy tegur aku............................. i feel so bad at that moment..............................

i act cool like nothing happen, but deep inside .. i need a shoulder!!!!!!!!!!! someone, please get me a box of tissues!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIG SOBS! later i asked for an excuse to have a break as i dun have my break time yet. iolls pun pergi lah menenangkan diri yang gundah gulana dengan membeli ice cream rm 1.50 lalu duduk lepak kat kedai gegula yang khody kerja. fortunately i have khody which is good in entertaining people. know what, acik siap check beg aku kat store (tempat worker have a rest) sebab takut aku dah blah tak mau datang kerja lagi. HAHAHAHAHA

that day mase da tutup pharmacy, one of de kakak yang duty sekali ngan aku siap pesan

'Lia, esok jangan tak datang tauuuuu!'


LOL!


iolls takkan chiau selagi tak dapat achieve target dan poket tak tebal dengan RM :P

geng rehat, khody :)


Saturday, 14 March 2015

short term target!

assalamualaikum
hey guys

so since da bekerjaya nie, aku jadi semakin berwawasan pulak. cewah bongkak! hahahaha. in fact, sejak aku bekerja nie, aku hehari bangun lambat! habis kelaut semangat bangun pkol 4 30 pagi macam kat plkn. hari-hari kat rumah aku bangun pkol 11 paling awal dan paling lambat pkol 12. ampun mak tak tolong jemur baju! nie kes balik keje pkol 10 pastu mandi solat makannn dan on laptop sampai ke 3 pagi. nie sume salah handphone. handpone aku rosak lalu menyebabkan aku hilang sumber hiburan. maka aku telah on laptop yg sangat melalaikan sehingga lewat pagi. bagi memastikan aku bertenaga di tempat kerja, aku harus mendapatkan tidur yang secukupnya. tu yg bangun tidur sampai pkol 12 tengah hari! konklusinya, hipotesis kenapa hehari aku bangun lambat diterima! amboi kau lia, ingat nie jawab paper 3 experiment SPM kee. da lah sume subjek science aku menjunam 1000 km ke dalam gaung. LOL

eherm.. senanye iolls nak citer pasal short term target, tapi da tepesong plak muqadimah tu. malas nak delete pasal tampak menarik pulak. eh terperasan pulak opps. aku suke buat target since aku masuk sekolah menengah which is form 1. my biggest target during f1 adelah utk save duit sekolah yg mak bapak aku kasi as many as i can. and yes i did it. aku dapat simpan around 600 plus. terrer tak? lol. bile dapat achieve, rase macam dapat peluk Taylor Swift erat-erat auww. so this is my short term target for now. doakan aku berjaya tau

heeee :)

LIA's TARGET :D

                                                    1. buy sneakers -dark blue converse
                                                    2. buy a pair of wedges
                                                    3. buy few clothes 
                                                    4. buy a few pair of jeans
                                                    5.buy a new CELL PHONE ASAP
                                                    6. get a work!
                                                    7. get a licence
                                                    8. save 1K in bank account
                                                    9. finish reading all books tht i bought in Big Bad Wolf and onlineshop
                                                   10. watching movie
                                                   11. buy a book -catatan Matluthfti
                                                   12. have a girls-day-out 



lame photo of me. boring~

Thursday, 12 March 2015

lolipop for free

assalamualaikum
hey guys

WORKING EXPERIENCE PART 1

come 2 african man to buy some stuff at Multicare Pharmacy. at de cashier,

he asked 'how much for one?' he pointed to de lolipop

i answered '80 cent' with a sweet smile

he said 'not free?'

i answered 'no' while grinning

he said 'in Africa, when we buy something then we can get free sweets'

i answered 'dis is Malaysia :D :D :D :D'' while grinning again. yes i love grinning

de 2 African man and other workers had a big laugh. LOL

heeee :)

anyway, my latest improvement  is i've started working! yeah alhamdulillah. im working at Multicare Pharmacy inside de Tesco's building. so to those who want to meet me, can come to Multicare Pharmacy in Tesco Semenyih. try to spot me! de most gorgeous, sweet and fab worker inside de pharmacy ahaks!

Wednesday, 4 March 2015

remain silent pls

assalamualaikum
hey guys

first of all, thank u atas semua ucapan tahniah!

i admit that my result is like a pieces of shit. feel regret for it? my answer for now is NOOOO! I feel totally satisfied with de amazing 4A's and de rest gred. what i got now is based on my ability, effort, luck, rezeki dan perkongsian ilmu btw my friends, teachers, and everyone . i know my family feel so dissapointed with dis awful result esp my mak. mak dun say any words. but i dun really mind becoz i believe she'll understand why i can get dis kind of result if she accept dis with an open heart. and to those who really love to judge and condemn even u're my close families pon, read dis carefully .....

when im lost, struggling to get de best answer during de exam, u're not there. aku berjuang dengan mate pena dengan ilmu yang serba ada.i dun cheat during de exam, i do all by myself. whether my answer is right or wrong, i let Allah do de rest. all i can do during de battle is praying and tawakal. how stressful i was to memorise all de notes and facts, how tired my mental during de battle, i neva complain to my families. i go home and say 'de paper is hard, but i've tried my best! dun worry!'  u guys can keep condemn  me because u're not in my shoes. u dun feel it. in fact, u guys cannot make a differentation between me and those who perform well in SPM. im not smart like them and i cant be like them because that's not meee. i'm being myself. even how hard i study, how diligent i pray, if Allah want to give me dis awful grade, i cant do anything. He know de best while i'm not. i believe in good things ... so please dun be such an annoying person who really love to gossip about others life. no matter how close we're, de way u talk  like u know me very well. same goes to people who i dun have any idea who they are! come on lah,   go do your own buisness okay? fyi, u dun have any power to underestimate my result. who are youuu man? u're so not helpful then want to judge my result? gooo lah.  berape A aku dan orang lain dapat in SPM tak penting sebab kezaman untuk bangkit ke langkah seterusnya lagi penting dan bermakna


so, sorry for dissapointing u guys with my bad result. dis post totally show how my feeling right now, emo! i've accepted dis fact with an open heart, so please dun worsen de condition. i also feel so dissapointed with some ppl who easily judge  like they're good enough. please, if u dun have something nice to say, remain silent okay?

THANK YOU AND HAVE A NICE DAY PEOPLE!


Embedded image permalink

Tuesday, 3 March 2015

result SPM

assalamualaikum
hey guys

030315

today is de day! result SPM.............to be honest, aku tak rase cuak, gementar, debaran, takut and so forth. sorry nie bukan nak belagak cool acacah sempoi tapi serious aku pun tak tahu kenapeee. but lagi okay kot macam nie, heartless. then for dis SPM,  i didnt hope more bcoz i know later i'll be hurt. im hoping for de best but at de same time, im preparing for de worst too. so i've prepared my mental for a long period to face all de upcoming bullshit lol. u know, nobody can shut people mouth..so let them speak and break me down, yang penting, i know my best ability and i've tried my best. baik buruk result aku, itu hasil titik peluh usaha  aku dan orang sekeliling yg mendoakan dan tolong aku. alhamdulillah BIG THANKS uolls! aku da all out, memang aku mintak yang tebaik .. tapi Allah maha perancang dan dia da merancang yang lagi baik untuk aku. alhamdullillah dengan kejayaan nie

BIG THANKS ya Allah for dis rezeki. and to those yang tetap dengan aku even i'm in my worst condition. u guys're de BEST! for all de knowledge, it's so valuable cikgu! BIG SORRY for dissapointing u guys esp mak, abah, family members and cikgu!  i'm not de best i know that. if korang kecewa, how about meeee kan. mental breakdown a bit ah when it comes to subjek matematik dengan pendidikan islam. how can it become B+  LOL! cant deny that mine is not de best, but it still rezeki kan, alhamdulillah. at least i gain something than nothing aite

CONGRATULATION TO THOSE YANG SUCCESS DALAM SPM! U GUYS MEMANG HEBAT WOW MELETOPS! HAPPY FOR U GUYS!  GO 97'S!

so now, main focus is to my next bigger step. please ease my journey and bless my effort ya Allah

SLIP KEPUTUSAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA 

1A+ 2A 1A- 2B+ 1C+ 3D


B.MELAYU                     A+

B.INGGERIS                   A-

SEJARAH                        A

GEOGRAFI                      A

MATEMATIK                  B+

P.ISLAM                           B+

BIOLOGY                        C+

KIMIA                              D

ADDMATH                       D

FIZIK                                D