Wednesday, 26 November 2014

SPM IS OVER!

assalamuaikum
hey guys

psstt ... hari nie 26 nov! mohong korang ingat tarikh kegemilang nie. kalau tak ingat, baik pegi bace older post aku cepat! kalau tak ingat gak ... phewww sampai nyaaaa hati muuuu...kau lukaiiii hati kuuuu

kbye dah merapu


eherm. okay hari nie last day paper SPM untuk aku! 10 subjects down! alhamdulillah! so experience SPM aku bebiase je. soalan KBAT ataupun dalam bahase omputeh HOTS mengganas kat setiap paper. panic gak aku jawab pasal rushing! rambut tekeluar kat tepi tudung pun tak sempat nak masukkan pasal sibuk hadap paper lulz.  for people like mee yang lemah in studies, bagi aku soalan dis year susah! tapi tak pe lah, dah all out so now tugas kite doa dan mintak yg bebaik je dari DIA. in shaa allah all is well

yang best nye SPM nie, dapat extra care dari sumeorang esp family aku. request je pebende, segalanya dapat. so good becoz i can act like a boss! mase aku study pon, kakak aku suke duduk menepek kat dalam billik main handphone tetanye aku, kalau tak pun dye settle kan case dye sambil aku tetolong menyemak. best gak ade dye pasal tak de lah aku jadi loner sangat. alhamdulillah allah grant me a very caring and lovely family. may dis bond keep stronger!

mase jawab paper plak, kekadang aku suke pehatikan pengawas yang jage class aku haha! ouh yaa, aku exam dalam class bukan dewan. dari first day sampai last day aku dapat pengawas yang cecantiks dan baik! so good segalanya dipermudahkan! ade satu pengawas nie favourite aku pasal dye sentiase dalam pemerhatian aku lulz. hari tu dye siap bace magazine lagi sambil jage kiteorang. haa amboii buat ape tuuu, i saw u! i'm watching youuu. bace magazine apee tuuu! phew pemerhatian kat pengawas tu dah bole buat experiment untuk paper 3. okay gurau!

last, big thanks kat sume yang support dan mendoakan aku till de end! korang lah penguat aku! terime kasih kat sume orang, sekolah semekar, warga semekar!  such a good experience to be part of semakarians! gonna miss you dear school! it feel like baru semalam aku merengek kat mak aku mintak ponteng sekolah hewhew rindu zaman form 1, zaman peberontakan

tu je kot experince SPM yg masih dalam ingatan. sorry guysss for dis hambar post, otak aku masih tak dapat working dengan baik. 4 stressful weeks baru je habis. let me have a rest dulu eh. more great entries akan ku update nanti. tunggu eh! anyway, i only have 12 days before pegi plkn! yes i'm de chosen one huhu. kau ghaser?

last paper tadi Geografi. nie dengan bebudak class 5 Geo. aku dengan lagi 7 orang budak sains tulen amek sub tambahan Geo so we join them. anak-anak cikgu salwati! cikgu salwati ajar BM mase aku form 1, cikgu forum dan cikgu Geo form 5! thanks cikgu i love u! eherm spot me!




2 comments:

  1. Tahniah u olls dah habis SPM. Rehatlah sepuas hati. Patutnya by now dah tulis lagi banyak artikel sebab ni dah nak masuk sebulan lebih u olls tak buat apa kan!! Come on ...write more....

    ReplyDelete
  2. Siapa yg muka cam zayn malik tu. Ohmegad, smartnya muka.

    ReplyDelete