Friday, 17 October 2014

random post

assalamualaikum
hey guys

firstly, aku mesti lost tak tahu nak type ape lulz. okay, like usual, dah lame gilaa tak update 'sayemakcik.blogspot' pasal been busy with books and foods. yes life is incomplete without food hehe! bukan setakat blog je, twitter, facebook dan rutin bace blog sume aku dah slow down. i can conclude that dah around seminggu lebih aku tak bukak laman sosial hewhew big achievement walaupun ku akui kehidupan aku dah makin tampak lifelesss. tak pe lah, without gadgets, aku masih bole hidup. kite korbankan sikit mase menghadap screen fon dengan mengutamakan bende yang lagi penting. sekarang nie main target aku utk focus kat my priority. gituuu. in shaa allah boleh! perjuangan memerlukan pengorbanan. cewah

dan fyi, SPM tinggal lagi few days jeeeee. aku rase umpama mimpi jadi reality. my biggest fear is happening! so aku nak kate all de best utk sume spm candidates. kejayaan tu ade, tapi ia akan datang setanding dengan usaha kite. just believe in yourself and god. great plan is waiting for us in shaa allah. dan all de best utk diri sendiri jugak hewhew nak nangis!

before i end up my entry, warga semekar which is my school ade terima berita yg sedih, one of my friends meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya. so i wish those yang bace this entry bole sedekah kan al-fatihah untuk arwah Nuaim. aku kenal dye secara officially pun baru dis year secare accidentally through math session. aku dengan kawan aku buat study group math and he joined us. he's a nice guy, pemurah dengan senyuman. yaaa first aku kenal dye tak pepasal aku terus nak pinjam fon dye nak mesej mak hehe thanks gang! pastu mase study math, tak pepasal dye kene denga 'nasihat' dari aku hewhew. seriously i'm such a lucky person sebab dapat kenal dengan dye. it just so heartbreaking to know that u'll not be around anymore. semoga roh kau tenang di sane. allah bless u dear friend! even kite memang tak rapat, kau akan tetap ade dalam doa aku, dan warga semekar

and i will keep remember dis

him 'sape name dye eh?'

ZAMA

him 'ouh pelik eh name'


p/s: till we meet again dear readers. dunno when, maybe afta i end my last paper on 26 nov huhu cuakss. pray for me eh! thank u! and sorry for all my wrong doings. pls halal kan segalanyaaa