Saturday, 6 September 2014

trial minggu ke-2

assalamualaikum
hey guys


de moment when schoolmate lelaki yang kau suke tengok ataupun kau sibuk pendam perasaan senyum kat kau, sure hidup kau jadi perfect to de fullest. tak de cacat cela langsung! hahaha

aku ade suke seorang manusia lol lol lol

kekadang bile teserempak tu mesti lah macam tepandang. but basically aku akan jalan dengan muke belagak padehal dalam hati OMGGGGGGGGGGGGG lulz. tak terzahir senyuman pasal tergamam. erk! tapi lepas jarak dah jauh sikit, mule lah ahhhhh gilaa cute lol lol lol

lagi mendebarkan bile dye tetibe masuk class aku for de first timeee in my lifee. terkedu lantas terus tertunduk aku! acacah seh lulz! konsentrasi menjawab soalan terus kelaut. perghhh heart stop pounding  gituuu. terus aku lupe nak tande jawapan mane satu, otak automatic beku. gangguan tebesar!

sorry for dis geli entry. so here are my minggu kedua punye cerita pasal trial~

p/s: 6 papers je lagi. so far so tough!

No comments:

Post a Comment