Sunday, 14 September 2014

trial is over!

assalamualaikum
hey guys


ohoiiiiii oi. kite dah habis trial dah hehe! alhamdulillah afta 3 weeks tido dengan buku, finally .... penantian kini berakhir. so now, tunggu result. blurp blurp saat yang seriously mendebarkan! in shaa allah, with allah will, everything will be alright. result pun akan seiring dengan usaha. in shaa allah! yakin, doa dan tawakal!

minggu ketiga exam, aku bole conclude, aku stress tahap memuncak! seminggu tu aku demam pastu baik sikit pastu demam balik. nak jawab paper pun macam ahhhh i tak berdaya lagi. last paper hari khamis, paper kimia! afta paper dah kene kutip, aku tak de rase macam dah bebas ke ape, rase macam 'ahh aku nak tido, sakit kepale!' batuk dari minggu petama exam sampai lah keee last paper! sorry classmate! hari jumaat still kene pegi sekolah pasal cikgu dah warning suruh datang. then cikgu suruh tolong mark kan paper 3 sejarah class lain. then guess what........ i dapat paper.........that guy! lol lol lol lol. sudah dearself, jangan gedik! sepanjang tande his paper, aku non stop rase kagum dengan care dye jawab compared to his classmate. care dye jawab memang ikut ape yang sepatutnya dan care dye tulis sangat senang nak cari point untuk markah. how impressive! dan dan dan he got full marks for paper 3 sejarah. tahniah man! cikgu also macam tekejut dan siap main pepuji lagi dengan aku. kui kui. tapi serious aku puji dye nie bukan pasal aku suke dye, tapi sebab hasil kerja dye hookaayy. pastu deskmate aku yang emo tande ketas yang susah nak hadap siap kate 'nape kau tak cakap kat cikgu yang *SAYA SUKE DYE CIKGU!* ' elehhh dengki lettew lulz!

so aku ade seminggu cuti. such a wonderful september u knowww! mase untuk berjimba pun bermula lulz! lastday, i try to be a good daughter dengan menolong mak aku goreng ayam. tapi....ayam tu hangus! ujian dapur pertama, GAGAL! ngeheh but at least kite dah cube yang tebaik..... jadi last but not least. happy enjoying your holiday everyone! cuti, cuti gak..buku jangan lupe bukak! gituuuu


 test test. lulz muke gatal

        
       

No comments:

Post a Comment