Tuesday, 10 June 2014

stranger - cuweet cuweet

assalamualaikum
hey guys

hari nie dah hari Selasa, 5 days left before i end my holidays. SOBS

k hidup mesti diteruskan!

aku nyampah gilaa bile jalan sesorang / in group pastu ade lelaki yang bawak van / lorry company hon kuat gilaa pastu sesengih acacah muke macam Tom Cruise. kalau tak hon mesti sweet sweet, feeling bibir Angelina Jolie. yang aku perasan yang buat macam nie sume lelaki yang drive van ataupun lorry company dorang~  guys, it just your company vehicles, lagipun bukannye kereta BMW kee, Lamborghini keeee yang korang drive

pastu aku nyampah dengan stranger yang baru kenal pastu dah tanye memacam. in dis case, aku rase boleh beza kot stranger yang okay dengan yang stock geli-geli. yang stock geli-geli nie baru first time jumpe (contoh beli burger) dah tanye memacam yang membuatkan  aku rase insecure tahap mengganas. ayat famous 'dari mane?' 'rumah kat mane?' blah blah blah. usually aku jawab dengan jawapan yang ntah pape je macam 'tak dari mane-mane' 'rumah? ouh, kat memane je' jawab sambil buat muke serious ataupun buat muke hahaha. ade satu stranger yang menakutkan nie tanye aku soalan camtu dan aku jawab macam ayat tadi, pastu dye kate ape tauuuuu 'nie tanye bukan nak ngorat tau' euwww mohon jangan ingat aku salah faham. krik .. krik ..

so khulasahnye, jangan cepat sangat terpedaya dengan orang asing sebab anything can happen. nak jadi peramah, biarlah bertempat. i'm not telling you guys to be sombong, tapi just beware :D


 

No comments:

Post a Comment