Tuesday, 3 June 2014

workout yang tak berjaya

assalamualaikum
hey guys

sekarang tengah cuti pertengahan tahun dan aku baru sedar bahawa pipi aku semakin membesar dengan gemilangnye. aummmm! okay tak pe dearself, nanti kite excercise eh! krik..krik..

 #THROWBACKSTORY

aku selalu refer dengan beloved cousin aku dari Singapore, Nurul pasal something especially girls things. memandangkan on 25 May 2014, ade one of our cousin nak kawen, so i do light workout to stay fit and cut some weight. kire macam i'll comeout with new look gituuu. but i don't show any good result, my weight still maintain. sedih tau iollss sobs. so i wassep my girl to make things clearer

me 'babe, aku dah workout but still weight aku same je'

nurul 'kau workout macam mane?'

me 'aku jogging tapi dalam bilik depan kipas'

nurul 'HAHAHAHAHAAHA! aku ingat kat taman ke ape, tu pasal lah tak bekesan'

me 'hahaha i have no time lah, busy with exam. tengah midtest nie!'

nurul 'tak pe, aku terime kau dengan seadanya'

terime kasih kerana menerima aku dengan sedanya wahai nurul HAHAHA! ketawe non stop aku pade petang yang hening tersebut. nampaknye, senaman yang aku lakukan tidak berjaya. patah seribuuuu hatikuuuuu bilaaaa mengenangkannnnnnnn! *lap air mate sambil tepuk dada* aku tabah! LOL! sebenarnye, tujuan utama aku workout depan fan adelah kerana untuk mengelakkan ketiak lecakss dengan jayanya supaye lepas workout aku bole continue study or buat keje lain seperti makan keeee ahaksss


-250514-

full version of me afta do some workout infront of the fan!



awesome finding bagi gambar unglam kiteorang.  muke macam kene denda suruh buat bumping 100 kali je



p/s: congratulation to abang udin and wife. may your love stay until Jannah :D

No comments:

Post a Comment