Sunday, 22 June 2014

MSU (management and science university)

assalamulaikum
hey guys

first of all, jawab lah dulu salam kite tu ngehehe! first week of school afta 2 weeks break okeoke je, rindu terubat lepas tengok muke orang yang aku minat aummm. lol gurau. result pun dah dapat, okay i'll update my result on de next entry. wait ahhh!

so actually, last tuesday, my class (5 SC2) and jiran sebelah (5 SC1) went to MSU Malaysia. de story began with ...

-170614-

borang keizinan ibu bapa untuk lawatan nie pun aku suruh kawan aku tandatangan kan pasal tak sempat nak kasi mak aku ngehehe sorry mak! jadi pade pagi selase yg lepas, sume muke excited nak pegi MSU tertutama sekali aku sebab tak yah kene hadap addmath, math dan subjects yang Zzzz. ampun cikgu! before keluar pagar sekolah, cikgu dah sempat warning 'jangan tak senonoh, gelak kuat kuat' hahahaha

dan setibanya kiteorang kat sane, aku sempat cakap ngan membe aku 'weh, harap-harap aku ade telanggar sesape yang handsome!' hahahaha gilaaa. okay turun je bus, ade staf yang in charge sambut kiteorang dan bawak ke satu bilik untuk kasi short talk about MSU, aliran subject kiteorang dan some kate-kate semangat. pastu dorang bawak round around MSU. tempat yang kiteorang masuk sume related dengan science. yes, kami budak sains tulen. kak Zu (nurse) ajar care-care untuk CPR dan care dye share tu sangat sempoi dan kelakar. one of her sentences yang aku ingat mase nak gune teknik feel touch and see, dye ade kate 'jangan tengok dade orang tu besar ke tak, tengok pergerakan dada dye je!' amboi zamaliah, bende camtu je yang kau ingat eh!






mase jejalan around MSU tu, kiteorang adelah masuk wad kanak-kanak, kecemasan dan belajar pasal alatan yang biase doctor gune dalam drama. seriously banyak gilaa bende baru yang best utk diketahui. kiteorang masuk dalam 1 bilik yang penuh dengan model model organ manusia macam pankreas, otak, mate, kaki, tangan, badan dan bla bla bla. de best one siap ade organ betul yang dah diawet hoookay! aku sangat suke tengok organ betul dalam jar especially janin dan baby. sangat amaze bile dapat kaji pasal badan kite sendiri. ade satu lecturer yang guide kiteorang tu pun sangat friendly dan tak kedekut untuk share something. dye kate bilik yang penuh dengan model model nie mcam second library untuk bebudak medic/science

patung nie macam orang betul. kawan aku tak senonoh pegi bukak seluar dye nak tengok ade ape dalam tu



test katil test test
               
             

height is not a matter-my jahss          




dan de best moment bile kiteorang dapat masuk dalam bilik mayat! yes de true mayat! nie experience yang sangat awesome! before masuk, kak Zu ade pesan 'tak bole amek gamba, nie mayat betul dan mereka naked' jadi faham faham lah, jangan lah tekejut bile tengok dorang dan jaga mulut sebab dorang pun ade rasa malu. time masuk tu, ade satu jenazah kat atas meje dan  a few students yang tengah study pasal jenazah tesebut dengan lecturer dorang. lecturer tu welcome kiteorang dan suruh student dye, Abg Zikri explain tentang jenazah tu. jenazah tu dah dipotong 2, maksud aku badan dye yang ade sampai bahagian pinggang je je dan jantung dye pun dah dikeluarkan utk proses pembelajaran mungkin. so Abg Zikri explain ape yang dorang tengah study, dorang study pasal digestion. then dye share a lil bit cerite pasal digestion dengan menunjukkan organ sebenar jenazah tesebut. explanation Abg Zikri sangat clear dan senang utk orang faham. aku bediri betul betul depan jenazah tu, rase nak pegang je tangan dye, tapi tak bole sebab dye dah diawet! too sad tak de experience pegang jenazah, but it's okay. pastu kat dalam 2 tempat (macam tank, tak tahu nak label ape) ade menempatkan beberapa jenazah yang direndam untuk diawet. so sume orang dapat lah tengok. rase kagum membuak buak sampai lupe nak tanye lecturer dengan students kat situ pasal jenazah nie dari mane, kes dye meninggal camne dan bla bla bla. rugi! bau awet dye sangat kuat dan amat memedihkan mate! no photo can be taken, atas sebab respect. karang tak pepasal dalam gamba  ade makhluk extra yang tak bekenaan erk!

pastu kak Zu dengan lecturer lelaki tu bawak pegi jalan lagi. kiteorang masuk tempat kulinari, tengok dorang masak. aummm apesal dalam nie banyak sangat abang hensem, nie yang rase lemah iman nie. fyi, dapur MSU nie lah cerite kusinero cinta berlakon. pastu masuk pulak kat bahagian pastri, ahhhh i'm in love with dis course. tetibe rase nak masuk course pastri sebab aku suke buat cupcakes, tapi tak pena menjadi! hahaha. lecturer pastri nie pun cecakap cam welcome kiteorang dan share pasal ape itu pastri. best!








amboi jah, lupe eh pesan cikgu jangan gelak kekuat - dapur kulinari




pastri
                                   

dah habis round MSU, kiteorang lelepak jap dan pegi makan kat cafe. selepas makan, tiba lah mase untuk kami memulangkan diri. sebelum balik, lemme take a selfie ngeheh! ade lecturer tu tanye 'nak jadi ape?' kawan aku cakap nak ambik TESOL. then aku pun sibuk nak jugak cakap 'saye pun nak amek Tesol!' dan lecturer tu kate 'kalau orang dah minat Tesol, bende lain dye dah tak minat dah' yezza so trueee, aku sengih 'hidup bahase!' ngehehe dan lecturer tu kasi some motivation utk spm dan future study. big thanks! such a great day and experience! so glad to have a short visit in MSU, meet and greet friendly and knowledegable students and happy to be in bilik mayat ;D

                

                 

5SC1 and 5 SC2


Sunday, 15 June 2014

gangguan

assalamualaikum
hey guys

azam baru, i must finish at least 1 set of question (any subjects) before i go to bed as it will be my excercise and revision. yeah, trial is getting closer u know! even trial semakin menghampiri, aku tetap tido dengan lena, makan dengan penuh nafsu dan berjaye mengabiskan 3 novel dalam 2 minggu cuti nie ngehehe. dan memandangkan esok dah start sekolah, aku kene ubah lifestyle aku balik. cewah cewah. so focus dearself! maka, semalam aku start buat latihan chemist, then come my sister, kak ain yang mengajak karoks thru her phone. she drags me ...

GANGGUAN KUAT NIE!

maka aku pun berdoa,

jauhkan lah aku dari gangguan ini! tumpukan lah aku pade ape yang sedang aku lakukan ini! ini demi kebaikan aku!

ngehehe!

tapi gangguan semakin kuat! kakak aku bukak lagu taylor swift, you belong with me! kak, kau tahu tak itu lagu peberet aku mase darjah 6?!!!! kau tahu tak aku dah anggap taylor swift tu umpama kakak angkat aku?!! mengapa aku diuji begini? mengapa mengapa? maka, aku pun terjebak menyanyi ......

LOL

okay, tomorrow no more holidays! no more game, rest, long nap and blogging! kembalilah ke alam realiti wahai zamaliah! sobs. so see u guys on my next entry! maybe tomorrow, next week, month or year. selamat kembali ke alam persekolahan uolls :D


                               


Saturday, 14 June 2014

anxiety - mak dan anak

assalamulaikum
hey guys

mak aku, a kind of person yang sangat perisau. everytime kiteorang (anak-anak beliau) nak keluar, kerje part time atau join pape activity, mesti mak aku yang panic gilaa. like this before mase aku nak pegi Mid dengan kawan kawan aku, dye akan buat reminder bertubi-tubi umpama machine gun

'Lia, tak bawak payung ke? nanti hujan karang! kalau tak pun, payung tu bole gune untuk protect diri kau kalau ade orang kacau-kacau. kalau ade orang nak kacau, jerit je! bawak mineral? nanti haus tak yah bebeli air lagi! bawak lah roti nanti time tengah jejalan bole makan kalau lapar. tak bawak beg ke? takkan nak pegang je purse tu? duit tu.. blah blah blah'

tazkirah mak aku bole buat karangan 7 pages! hahaha gurau mak gurau! dan aku pun akan meyakinkan mak aku bahawa everything will be alright. yes i'm big already mak, i can survive! gituuu dan aku pun bajet main kening persis remaja tabah

dan aku, a kind of person yang ordinary bile nak pegi memane. u can call me selekeh becoz i dun care what u sayyyyy. yes, de most important is, i feel comfortable and happy with my outfit. lagi satu, aku tak suke bawak beg sebab buat sakit bahu aku je pastuuuuuuu bile aku bawak beg, mula lah wujudnye satu perasaan risauuuuu yang membuak buak.....

'eh, nak bawak tisu lah nanti bepeluh! eh, nak bawak wet tisu lah kalau nanti tangan melekit lepas makan ke ape! eh, nak bawak bekas spec lah kalau nak letak spec (padehal tak pena gune pun bekas spec tu) eh, nak bawak perfume lah! eh nak bawak blah blah blah'

daripade purse dengan handphone je yang seharusnye dibawak, tetibe barang yang tak bekenaan juga tebabit. hati kuat membuat andaian 'KALAU' so before ape-ape berlaku, baik aku bawak tisu, wet tissue dan seangakatan dengannye! no wonder lah bahu sampai bebekas bile bawak beg ngehehe

eherm, senanye sape yang lagi axiety nie! hahaha. sesungguhnye aku memang mewarisi gen kerisauan mak aku. betul pepatah inggeris yang mengatakan, like mother, like daughter! ihik :P

pssstt.. dalam beg tu dah macam pocket doremon tau :p
         
                         Embedded image permalink

Friday, 13 June 2014

a better one :D

assalamualaikum
hey guys,

just now i watched Al-Kulliyah memandangkan itu rancangan harus tonton mak aku.  the input of the talk really touched my heart as a daughter!

'bile hati kite tak tenang, ingat lah bahawa kite ade buat dosa dan dosa petama yang harus kite check ialah dosa tehadap kedua ibu bapa kite. once mak kite meninggal dunia, mak kite dah tak mendoakan kite. bile mak ayah kite meninggal dunia, doa dari anak mereka yang mak ayah ini nantikan. jadi, setiap hari, tanye diri kite, adekah kite ini sudah cukup untuk menjadi anak yang soleh?'

that is some of de random part yang aku ambik. sepanjang aku dengar ustaz tu cakap, aku sentap. yes, i'm not a good daughter. so sepanjang kite bernafas kat bumi nie, dapat kan lah restu dari mak, ayah. it's not too late to make changes! sometimes, u have to be lost to find yourself back


Thursday, 12 June 2014

kisah carrot

assalamualaikum
hey guys,

pade suatu malam, sebuah keluarga nie dalam keadaan yang lapar. maka, si kakak dan si adik bercadang nak masak sepakgeti kabonara. recipe dibuat secare sesuke hati. jadi memasing nak tunjuk bakat memasak yang terpendam.  eherm see de leg lah! si adik nie pun kupas kulit carrot, memotongnye dalam pelbagai bentuk (tak reti potong carrot senanye!) dan si kakak merebus carrot tesebut. maka si carrot direbus dengan gembiranya

adik 'kak, kau dah cuci carrot nie?'

kakak 'tak, belum'

adik 'aku pun belum cuci carrot tu'

kakak 'aku pun'

HAHAHAHAHAHAHA!

mase nak makan carrot tu, rase ragu-ragu gilaa. tapi nak sedapkan hati, cakap kat diri sendiri  'alahh mesti bacteria dah mati mase carrot tu kene rebus. kan bacteria mati kat suhu 100 darjah celcius'  so selamat kot carrot nie. yes kene yakin! maka, semua orang makan carrot tanpe mengetahui kisah sebenar carrot kecuali si adik dengan kakaknye ngehehehe!

 



p/s: si adik tu, aku. kakak tu, kakak aku. dan macam geli je gelarkan aku 'ADIK' euwwww tak sesuai!

Wednesday, 11 June 2014

sibs + mak day out

assalamualaikum
hey guys

tadi kan .. kite kan .. okay tadi aku pegi tengok citer Maleficent kat Alamanda dengan mak, 2 lil heroes dan kakak aku yg ketiga, kak zaza. citer tu, great enough untuk membuat aku rase sayu dan sedih gilaa. memang emosi menguasai diri. in fact, dalam citer tu ade terselit moral value yang sangat sangat bagus! tak sangke gilaa adik aku, akmal siap nangis! memang hayati tahap focus tak toleh kiri kanan tu hahaha! like seriously a man nangis tengok sebuah movie? baiklah, he's just 13 years old boy yang masih innocent. so tak pe lah kalau kau nak nangis, aku paham. *konon memahami adik sangatttt* okay, aku tak nak review pasal citer Maleficent tu sebab korang kene tengok sendiri dan rasai perasaan tu. gituuuu. yang penting, pronunciation aku untuk sebut 'Maleficent' sangat teghuk! berbelit lidah i tauu. dan otak aku masih terngiang-ngiang scene scene citer tu. ahhhhhh lap air mate. drama queen sungguh!

kiteorang selfie amek gamba adik beradik tapi sume gegar dan blur. memang kami tak de bakat menselfie. maka, nie je hasil tangkapan yang tak gegar, rasanya

                                  Photo

last but not least,  mase tengah iklan before movie start, mak aku sempat kasi tazkirah pendek di dalam kegelapan

pun boleeee mak

hihihihi~


p/s: i love Angelina Jolie till de pieces. gilaaa kau jahhhh

Tuesday, 10 June 2014

stranger - cuweet cuweet

assalamualaikum
hey guys

hari nie dah hari Selasa, 5 days left before i end my holidays. SOBS

k hidup mesti diteruskan!

aku nyampah gilaa bile jalan sesorang / in group pastu ade lelaki yang bawak van / lorry company hon kuat gilaa pastu sesengih acacah muke macam Tom Cruise. kalau tak hon mesti sweet sweet, feeling bibir Angelina Jolie. yang aku perasan yang buat macam nie sume lelaki yang drive van ataupun lorry company dorang~  guys, it just your company vehicles, lagipun bukannye kereta BMW kee, Lamborghini keeee yang korang drive

pastu aku nyampah dengan stranger yang baru kenal pastu dah tanye memacam. in dis case, aku rase boleh beza kot stranger yang okay dengan yang stock geli-geli. yang stock geli-geli nie baru first time jumpe (contoh beli burger) dah tanye memacam yang membuatkan  aku rase insecure tahap mengganas. ayat famous 'dari mane?' 'rumah kat mane?' blah blah blah. usually aku jawab dengan jawapan yang ntah pape je macam 'tak dari mane-mane' 'rumah? ouh, kat memane je' jawab sambil buat muke serious ataupun buat muke hahaha. ade satu stranger yang menakutkan nie tanye aku soalan camtu dan aku jawab macam ayat tadi, pastu dye kate ape tauuuuu 'nie tanye bukan nak ngorat tau' euwww mohon jangan ingat aku salah faham. krik .. krik ..

so khulasahnye, jangan cepat sangat terpedaya dengan orang asing sebab anything can happen. nak jadi peramah, biarlah bertempat. i'm not telling you guys to be sombong, tapi just beware :D


 

Saturday, 7 June 2014

havoc girls day

assalamualaikum
hey guys

-060614-
lastday, i went to MidValley with my two best partner of outing, Maisarah and Wanie. it's midyear holidays, so we took dis opportunity to entertain ourself by hanging somewhere and keep wishing, semoge kami bertemu jodoh! hahaha lol. jadi tempat kiteorang keluar memang sentiase tak bertukar, MidValley sentiase di hati sebab Mid adelah tempat termudah utk transport, selamat dan best! aku jarang keluar sebab aku tk suke keluar tanpe tujuan. so in dis outing, memasing ade mission, it's girls thing, shopping!

title 'HAVOC' dah macam melekat dengan kiteorang sebab everytime kiteorang gather to go somewhere, there must be something yg havoc berlaku. like semalam, kiteorang duduk kat one side to wait for de train, kiteorang duk perhati sume orang menuju ke satu tempat and we were wondering kenape sume orang betindak macam tu. namun, kiteorang nie bukan orang yg prihatin so kiteorang buat hal kiteorang without care with de surrounding. then train pun dah sampai tapi dye stop jauh dari tempat yg kiteorang duduk. eh nape dye stop jauh, selalu tak?!!!! eh ramai dah naik, jangan dye jalan sudah! okay kiteorang quite panic, maka kiteorang pun lelari anak sampai shawl wanie punye pin tetanggal. masuk je train memang termengah gilaa macam lepas lari 1000 m hahaha! di saat kiteorang belari tu, baru kiteorang perasan, ade satu board yg tertulis 'WAITING AREA' so no wonder lah kenape sume orang sibuk berlonggok kat situ dan kiteorang yang macam noob tak prihatin. village people sungguh!

sampai je Mid, pegi toilet, buat activity lap peluh yang lecaks dan pegi carik tempat makan. yes havoc girls are hungry! then Maisarah suggest makan kat Burger King sebab dye tegode dengan gambar kat iklan tv. pengaruh kuat betul tv nie haha! so kiteorang makan kat Burger King. however, bile Maisarah tengok too many sayur dalam meal aku dengan Wani, dye jadi lemah. okay, Maisarah anti vegetables. so what she do kan, she bought mcD dan makan dalam kedai Burger King. rate aku kasi untuk Burger King, 2/5 kerana sesungguhnye burger, kentang, cheese mereka tak bole beat mcD! so mcD, u're de best!

aku makan singles black papper (idk how to spell) air coke dan cheesy fries. nie memang lapar tahap memuncak okay! burger dye banyak gilaa bawang yang bebesar. nasib mulut tak bau bawang



so next kiteorang pegi jejalan, menyelesaikan mission. masuk MPH (bookstore) memang aku rase nak menangis. kenape banyak sangat buku best? kenape aku tk de duit? kenape mengape!!!!! Maisarah dengan Wanie busy dengan buku-buku puisi, terfaktab dan blah blah blah. aku duduk kat tepi macam 'ape yang best buku camnie? kenape aku tak de nafsu nak bace buku camnie?' so i went to english side punye novels. mate gua bersinar-sinar! tetibe nampak buku yang selame ini dicari! OH MY GOD LIKE SERIOUSLY?!!! so aku grab 4 novels tu dan bawak pegi kat kekawan aku. malangnya, aku harus melupakan dulu novels tu sebab mission aku still not accomplish and i should focus on what i've aimed! Maisarah dengan Wanie grab their books , puisi tepi jalan by Fynn Jamal dan 2 siri buku terfaktab. hmm lap air mate

so afta buat babak sayu kat MPH, kiteorang jalan lagi dan grab some stuffs macam jeans, kasut, baju dan jam. it was a perfect shopping wjth de girls. another embrassing moments mase Maisarah nak beli satu shirt nie, we were discussing about de size dan kiteorang siap rap dekat dalam FOS, then abg salesman nampak kiteorang berkelakuan begitu. like seriously abang! tidakkkkkkkk! haruslah kiteorang gelak dengan gaye vouge version jahss hahaha malu gilaa seh!

mission accomplished and everyone sangat happy. yes we're de happy girls. pastu lepak kat food juction without buying anything dan tanpe rase bersalah siap selfie, buat video lagi lol. then we walk around, lepak kat luar, selfie again sampai pukul 5 30  dan memulangkan diri ke rumah. balik rumah kene naik train, jalan kaki ke tempat bus, naik bus dan jalan kaki lagi sebelum berjaye sampai ke rumah. aku dah rase macam nak seret je bag plastic. legs aching, ketiak lecakss!

it's just a superb wonderful and exhausted day! doing stupid things like always, LOL itu wajib, selfie sampai beratus, ketiak lecakss bersama. i pray that de title as a 'HAVOC GIRLS' will stick on us forever. u guys are rock!

accidentally we wore de same colour for our oufit. serioulsy kiterang tak plan pun nak pakai ape. well, naluri havoc tu utuh! it's blue day!




what i bought, jeans from Forever 21 and a shoes from Cotton On




p/s: baki duit aku rm 3 je. k sobs

Friday, 6 June 2014

time flies~

assalamualaikum
hey guys

HOLIDAYS MAKE ME FAT

four words to describe how my condition now. i was like who cares if i want to take my breakfast for the third times, had my lunch for 2 times and eat nasi goreng in the middle of the night. tambahan, this things dah macam 'routine wajib' bagi aku di mane aku harus minum secawan milo panas dan 4 keping biskut kering bentuk triangle. kire macam refreshment gituuuu. mak dah start tegur, kakak aku pun dah bersuara 'cuti nie kau tak diet ke?' eherm, well..i'm in holiday mood so i think i should give myself some space afta a long stressful weeks by EATING! me and food are good friend okay! hihihi

ogoshhh mukadimah je dah blah blah blah. maafkan saye ya wahai pembace! so let's go straight to my main point, aku belek gambar-gambar lame di saat aku di ambang kegemilangan aka zaman memalukan~ muke memang innocent tahap infinity!

aku anak keempat dari enam beradik, aku ade 3 kakak dan aku anak perempuan yang last. kire atas aku sume kakak, aku num 4 dan bawah aku baru 2 adik lelaki. mohon faham sebab dah banyak kali aku edit ayat supaye aku sendiri faham ape yg aku tulis kahkahkah. orite, namun begitu, zaman budak aku tak macam budak perempuan yg lain. i'm a kind of boyish, yang degil tahap menggila, baran macam singa, nakal tak terkata. aku banyak collection parut sebab kene bantai dengan mak /abah, kalau tak pun sebab jatuh naik bicycle akibat lumbe haram. nasib baik banyak parut dah hilang, kalau tak makin susut wnag hantaran aku nanti kui kui. apekah?

bile throwback balik dahulu kala rase macam indah gilaa. that moment, i enjoy myself to the fullest! tak payah nak risau pasal study, pasal duit, pasal kekawan. yang penting, aku enjoy! i wish i could rewind the time so i can repeat all the best moment in my childhood days. rindu nak kene bantai dengan mak aku pasal buat hal! rase menyesal buat hal tak nak pakai dress yang mak aku belikan sebab rase dress tu menggelikan and only suitable for bebudak yang gedik. tapi sekarang dalam hati duk pendam rase perasaan nak pakai dress. hahaha jijiks seh.  yes aku stop pakai dress, skirt mase umur 6 tahun. aku rase leceh nak main bicycle, masuk longkang, lumbe lari dengan pakai dress pasal habislah terbang terbang skirt i nanti. since tak pakai dress, aku suke pakai track suit, short and since that aku suke rambut pendek. mase darjah 5, ustaz, kekawan and even kawan bapak kawan aku pun panggil aku tomboy. kire darjah 5 memang zaman paling gemilang dan nakal aku mase sekolah rendah. naik darjah 6 dah insaf, nak UPSR katakoooo!

no matter how boyish aku mase dulu, i'm growing up as a girl. yes as a mak and abah girl. bile jumpe geng lame, mesti ade suare, 'zama dah feminin sekarang!' hahaha i wish i could kick your ass. feminin-feminin aku, suare besar tetap maintain hahaha aummmm. perubahan yang bole aku nampak ialah spec yang aku pakai makin lame makin besar!


gambar yang berjaye dijejak, muke insaf darjah 6
             
  


drawing 2012 -mase nie still thinking, bole tak aku jadi macam nie balik-

Tuesday, 3 June 2014

workout yang tak berjaya

assalamualaikum
hey guys

sekarang tengah cuti pertengahan tahun dan aku baru sedar bahawa pipi aku semakin membesar dengan gemilangnye. aummmm! okay tak pe dearself, nanti kite excercise eh! krik..krik..

 #THROWBACKSTORY

aku selalu refer dengan beloved cousin aku dari Singapore, Nurul pasal something especially girls things. memandangkan on 25 May 2014, ade one of our cousin nak kawen, so i do light workout to stay fit and cut some weight. kire macam i'll comeout with new look gituuu. but i don't show any good result, my weight still maintain. sedih tau iollss sobs. so i wassep my girl to make things clearer

me 'babe, aku dah workout but still weight aku same je'

nurul 'kau workout macam mane?'

me 'aku jogging tapi dalam bilik depan kipas'

nurul 'HAHAHAHAHAAHA! aku ingat kat taman ke ape, tu pasal lah tak bekesan'

me 'hahaha i have no time lah, busy with exam. tengah midtest nie!'

nurul 'tak pe, aku terime kau dengan seadanya'

terime kasih kerana menerima aku dengan sedanya wahai nurul HAHAHA! ketawe non stop aku pade petang yang hening tersebut. nampaknye, senaman yang aku lakukan tidak berjaya. patah seribuuuu hatikuuuuu bilaaaa mengenangkannnnnnnn! *lap air mate sambil tepuk dada* aku tabah! LOL! sebenarnye, tujuan utama aku workout depan fan adelah kerana untuk mengelakkan ketiak lecakss dengan jayanya supaye lepas workout aku bole continue study or buat keje lain seperti makan keeee ahaksss


-250514-

full version of me afta do some workout infront of the fan!



awesome finding bagi gambar unglam kiteorang.  muke macam kene denda suruh buat bumping 100 kali je



p/s: congratulation to abang udin and wife. may your love stay until Jannah :D