Friday, 14 March 2014

Jumaat post

assalamualaikum
hey guys

Salam Jumaat to all beloved readers! cewah bajet ade readers je hakk tuii. so first of all, PERINGATAN kepade sume jejaka, jangan skip solat jumaat ah, dose okay!

hari nie hari Jumaat, dan i chose to skip my school hehehe pasal ade roadrun. hati bekate, daripade aku kasi hitam muke, baik aku beguling atas katil fiuh heaven! dan setelah sekian lamenye tak bangun lambat, akhirnye tadi aku bangun pukul 10 lebih. wah i just create a big achievement! wajib record dalam pencapaian 2014 nie hihihi. bangun bangun tengok breakfast dah terhidang, omg wht a perfect wonderful nice and great Friday! alhamdulillah thanks God for all these good things :D :D

14th March 2014, despite baru 3 months aku besekolah, tapi activities memang superb pack! homework ku umpama broga hill, tempat tidur ku dipenuhi dengan buku, waktu balik sekolah ku sentiase lambat, malam pule aku busy dengan tuition, aktiviti sekolah ku menimbun. sobs sobs cewah citer nak sedih je. tapi nie reality hookay. bile tengok calendar untuk bulan April, walaweh schedule aku lagi pack! busy dengan pertandingan~ semoge segalanye dipermudahkan dan kemenangan berpihak pade kami iaitu Semekar amin

conflict, drama and kecahss sentiase berlaku, like usual. just too sad, down and emo kalau nak citer kat sini. aku rase macam nak kunyah je lappy nie sebab geram aummm. but still, aku pecaye, every clouds has a silver lining :D

last but not least ... cewah last but not least katako! let's pray for de missing MH370. dun ever stop praying for them bcoz we should never underestimate the power of Dua! and i think better we stop making speculation about de missing MH370 because we only make things worsen. let de pro do their works. also for de haze and sunny weather, may God ease everything. dear God, u know everything so please give us de best of de best of plan


                              Photo: Dua, our greatest weapon

Embedded image permalink

No comments:

Post a Comment