Wednesday, 12 March 2014

coz we're de havoc

assalamualaikum
hey guys,

last Sunday kan, i went to Perpustakaan Raja Tun Uda kat Shah Alam sebab ade motivation punye program. yang paling best, it's FREE! yes i love FREE things! fyi, de library very wallaweh! superb nice, clean, neat, cool and awesome! i wish i could stay there forever and ever. gituuu

motivasi dye, pretty cool, i gain too many new things alhamdulillah. but i dun want talk about that bcoz iolls nak citer my embrassing moment! serious talk, sampai sekarang aku tak bole lupe bacause tht moment memang too shame too remember. tapi, itu lah memori aku sebagai senior life yg havoc


              Photo: appreciate people around u bcoz u may lose them anytime.and dun ever stop praying for MH 370 bcoz God is a good listener

dis moment mase aku dengan gengss tengah jalan nak masuk hall afta we had a break for lunch time. aku dengan si wani comel guchi guchi cikebom cikebom kat row last skalie. we alls talk nonsensely and i do stupid dancing. guess what guysssss.... without my realize, rupe-rupenye ade orang kat blakang aku dan dye tengok aku menari! homegot malu gilaaaa aku! aku macam pandang dye dan dye senyum senyum. aduhhhh aku rase nak flush kepale dalam jamban! apehal lah mamat tu mesti ade kat situ. dah lah hensem! dan pabila gengss aku yang lain perasan, sume gelak tak cover punye hahahaha

                                        Embedded image permalink


second moment lagi havoc, memang aku gelak tak cover. dis story start dengan ... aku pakai satu baju nie, dan i look like pregnant lady. seriously i can feel de aura of being a mom a to be. kui kui! since that, member member aku pun kecoh kecoh pasal pregnant jokes and we did a nonsense video about 'aku yg pregnant dan ditemani olh seorang wanita yang care dan tetibe menari' we did it in public okay! dan suddenly ade sorang abang nie notice dan dye gelakkan kiteorang. sumpah aku malu gilaaa! aku still simpan lagi video kecahss tu hahaha

then kat library tu ade 6D tau. so korang bole tgk movie/ride de movie dlm mase 6 minit. not bad lah, awesome. mase nak masuk tu, member aku cakap 'eh, orang mengandung tak bole masuk tau!' dan abang yg notice  kiteorang buat video tu penjage 6D tu! dye pun feeling tekejut dan series. dye macam cakap kat aku orang pregnant tak bole masuk. aku dah gelak gegilaaa punye. siot gilaa member aku nie. pastu di saat aku besame member melakukan rutin wajib iaitu selfie, abg tu perli 'orang mengandung memang suke selfie eh?' amboi abang, pandai begurau eh cikebom cikebom betul!

dan sampai sekarang topic pregnant tu melekat kat aku aiseh gilaaa

         Embedded image permalink




No comments:

Post a Comment