Friday, 14 February 2014

perangai


assalamualaikum
hey guys

17 tahun. kalau zaman dahulu kala dah beranak pinak aku! hahaha imagine me with babies err alhamdulillah nasib baik aku di lahirkan di ambang kemodenan. hahaha

aummmm

okay, aku ade satu perangai nie. perangai serupaaaa kanak-kanak comels gebu yang suci hihi yes i memang i comels dan tak de sape yg bole menafikannye ahaksss

di ambang final year ..
kat sekolah bile tak siap homework, muke aku serious gilaa macam ade buat jenayah. bile ade free time je, pinjam buku orang yg dah siap homework pastu buat activity meniru. bile cikgu masuk class, buku campak bawah meje, terus simpan dan tak nak kasi keluar. muke belagak macam budak pandai yang siap sume homework. padehal dalam hati dah bedoa tanpe henti 'semoge cikgu lupe kutip buku! aminnnnnnnnnnn' dan apabile cikgu lupe, aku rase nak joget beguling dengan sari je huhuhuhuhu terime kasih ya tuhan kerane memakbulkan doa hamba mu ini!

tapi ..... bile homework siap, aku lah manusie yang paling gumbira dan bahagia. before cikgu masuk class lagi dah belek-belek buku yang nak kene hantar. senyuman maintain di muke sambil sempat bercanda dengan rakan hahahahaha! pastu bile cikgu lalu kat sebelah, siap tanye 'cikgu tak nak kutip buku ke?' semangat siap homework katako!

 Embedded image permalink


No comments:

Post a Comment