Saturday, 4 January 2014

teraburss

assalamualaikum
hey guys,

final year, i'm form 5! unbelievable katakooo! quite sad lah to know tht this is my final year, my last year to collect all memories and bla bla bla. hmm  cedih nye kite!

so first day of school, dup dap dup dap dup dap jantung aku tamau duduk dediam, hyper semacam! i dun really feel de excitement to start de school session, it's more like into cuak! sape tak cuak weh nak spm! spm it such a ticket of ur future tahu tak! haaa kan aku da emo, habis sume ayat aku buat tande seru haha!

da jadi form 5, da jadi senior, tak tahu lah nak kene rase ape. aku rase lifeless menguasai diri sebab schedule aku makin pack, not enough rest, no more entertaiment, so many things to catch up, need to hit de target and so on. bak kate mak aku, 'be a balance woman' akibat nak jadi balance tu lah aku rase quite lifeless. maybe i'm still new kot nanti da lelame okay kot in sha allah

final year, sure aku nak kene all out, nak jadi shine bright like a diamond gituuu. first day sekolah, cikgu mcm biase, nasihat menasihati dan sudah bekalkan aku dengan homework. orite, nie satu bad habit aku, aku suke doa mcm nie 'semoge aku takkan dapat cikgu nie' namun ape yg aku doa since form 1, aku dapat balik mase form 5. kire macam cikgu yang aku 'kureng' tu sume akan ajar aku mase form 5. K. bile fikir balik, Allah give me de best coz he know wht's de best for me. so i try hard to stop complaining and accept de teachers with full of my heart. luckily, first day sekolah tu aku sakit gigi tahap membunuh! so tht day muke aku ketat je dan mulut tekunci. dan bile fikir balik, yes there must be a reason for every single thing happen in my life. cube kalau aku tk sakit gigi, mulut tu asek nak complain je kannnnnn. okay azam this year, stop sigh stop complaining stop membahan! insaf lah diri ... kerane talking is siver, silent is gold!

and ending for dis entry? krik krik

i comelsss

                                        

No comments:

Post a Comment