Monday, 30 December 2013

end of 2013~

assalamualaikum
hey guys

today is de last monday of 2013! so amatlah harus untuk aku buat post yang pepanjang! yes harus! uhukss i miss my blog, my site badly! kiss screen lappy biar bebekas screen sampai adik aku emo haha! psstt.. i got my first kiss dengan screen lappy auww! weird me

how fast time flies, one world gonna say hi to 2014 in less than 2 days! huh tak sangke gilaa lagi 2 hari aku dah nak jadi senior kepade sekolah oren! eherm respect skit eh, i dah jadi senior  kay walaupun i nie pendek. huh nervous gilaaa, choii i'm growing so fast! don't u guys think de same? terase baru semalam aku dilahirkan uweekk uweekk zamaliah menangis mintak disusukan haha!

during this year, yes i learnt a lot! i can concluded that my life change 360' everything is new for me, new people comes and go, new knowledge, new experience, new challenge. and yes it make me to be more mature. de way i handle my prob, de way i act, de way i shine huh it taught me de real life. surrounding really helpful and it wake me up from my daydream. upper form seriously superb awesome bcoz i can feel de joyness of being me,  finding myself  where i can see my stregth and my weakness. i can see who's de real and who's de fake. dan dan de most memorable is doing so many kechass thing. moment peberet aku dimane aku kene dende buat homework sambil besila kat depan class reramai! ngehehe itu first time seumur hidup aku, so i'm not ashame, happy only sebab once in a live kot! aku rase zaman paling best besekolah ialah zaman form 4! kalau dulu aku suke ponteng sekolah sebab malas dan tak suke attend class, kini tidak lagi, aku rajin pegi sekolah! huhu jarang gilaa korang nak tengok aku absent cewah aku dah berubah kui kui

thank u 2013 for giving me a chance to have another great year. thanks God for all good things and also de bad one. despite it's bad, i realized tht i learnt something through it. and  i'm really thankful for de great achievement, alhamdulillah. without u, i'm nobody. goodbye 2013, gonna miss u

eherm .. let's say holla 2014! *lelambai

don't wait for January to make a change, any day can be your new year

Embedded image permalinkEmbedded image permalink

No comments:

Post a Comment