Friday, 6 December 2013

4 dec 2013

assalamualaikum
hey guys,

last Wednesday, de havoc gengs telah 'hang out' cewah ayat nak up je hak tui :P

al-kisah .. kiteorang keluar 6 orang, aku, wani, maisarah dan 3 jejake machoo eherm. pastu mase dekat ktm Bank Negara, kiteorang dah nak balik, should be menuju ke kajang. and that moment kiteorang tengah turun tangge pastu salah sorang jejake yg bebaju hitam nie pun cakap 'eh cepat, tu train' pastu kiteorang yg pompan nie jalan lelaju tapi tetap feeling ayu kejar train. fiuh sempat naik dan yeahhh train tak ramai orang! aku rase siap bole joget-joget dalam tu. huahhh heaven!

then kat setiap station makin ramai orang, pastu jejake baju biru nie pun bekate 'kite tesalah train, kene turun' mase tu aku rase macam nak rendam kepale dalam jamban pastu flush. apekah? pastu automatically, aku, wani, maisarah bangun terus bediri padehal nak tunggu next station untuk turun jauh lagi! dah lah train da start sesak, pastu terus tak dapat duduk haha. pastu ade mak cik tu tanye 'adik nak gy mane nie?' maisarah jawab 'nak pegi ktm kajang' feedback mak cik tu 'ouh, bukan naik train nie, train nie nak ke klang' HAHAHA kantoi habis satu coach tu tahu kiteorang salah train. havoc gilaa! kiteorang turun kat station angkasapuri pergh jauh gilaa merantau haha. mase tu aku rase macam nak hentak je si baju hitam tu, sebab dye lah kiteorang salah train! nak pegi klang buat ape, nak pegi belayar ke? kui kui

second moment yang memalukan, kiteorang da tukar train dan naik train yg betul ngehehe pastu mase nie jejake baju kelabu nie tengah otp dengan sesape ntah pastu dye cakap 'haa kiteorang tesalah train tadi' cakap tak bole kuat lagi ke -.- HAHAHA and once again, 1 coach tu tahu kiteorang tesalah train

 havoc gilaa outing hari tu, 3 jejake yang membuat kecah haha best moment eva! good experienced sebab dapat travelling sampai angkasapuri ngee. hav hav havoc havoc

                           

p/s: dialog lebih kureng macam tu lah i'm not remember de original one ngee

No comments:

Post a Comment