Monday, 11 November 2013

EXAM!

assalamualaikum
hey guys,

bile citer pasal exam, i bet sume students nyampah, lagi lagi aku. aku tak suke exam pasal mase nie lah pressure duk kejar aku. aku rase macam nak rendam kepale dalam jamban je. kalau aku diberikan kuase, nak je aku hapuskan exam nie HAHAHA! bagi aku, aku study untuk exam. bile nak exam je aku study, afta exam aku da lupe. so jangan ikut perangai bughok aku nie

mase aku nak PMR dulu, aku tak suke Geo sebab banyak sangat peta. peta Malaysia yg ade negeri negeri tu jangan harap aku ingat. tu baru peta kecik, belum lagi peta lain, fiuhh hancuss. pastu kakak aku ceramah bla bla bla dan tetibe macam turunnye NUR untuk aku study Geo dengan lebih gigih agi. dan bile da faham, hekk elehh kacang gilaa Geo nie, tutup mate pun aku bole jawab. cehh belagak! dalam kes nie, aku patut beterime kasih kat Hushalini, kawan india aku sebab dye selalu debik pukul smack down aku. aku selalu refer bende yg aku tak faham kat dye, dan bile dye tanye soalan pastu aku tak bole jawab, mesti dye debik memarah aku. aku rase kalau dye tak buat camtu, sampai sekarang aku tak ingat kat miri tu tempat petroleum hahaha!

pastu mase lower form , aku nie kire terrer gilaa dalam subjek Agama. kalau nak score 90 plus something tu kire easy lah weh. ceh belagak gilaa. aku selalu take easy subjek Agama sebab aku bole score dan senang dan Agama subjek idaman aku. memang aku nie sesuai gilaa jadi ustazah kui kui. al kisah mase nak PMR, esok tu paper agame, tapi malam tu aku bole agi belenggang kangkung kat pasar malam, lepak ngan family aku makan yong tau fu. pastu esok jawab agame, indah khabar dari rupe. asal susah gilaaa nie woi? dah lah aku bace note spot yang ustazah bagi je, aku tak bace buku. sekali yg keluar bende yg aku tak bace langsung. apekah? aku pun fefeling ustazah jawab ikut bantai logik aku je. nasib baik PMR Agama aku A. alhamdulillah ngee

aku saje bukak topic pasal exam nie sebab result UPSR da nak keluar! i guess this Thursday. tak saboo aku nak tengok result adik aku yang super playful tu! let's see how far u can beat me jeng jeng jeng. bile tengok adik aku tak study, aku selalu emo sebab 'engkoo tak yah lah ikut jejak aku yang tak bape cemerlang nie, pegi study lah' tapi kate kate aku seperti mencurah air ke daun keladi hehhh

akhirulkalam, goodluck untuk adik adik yg nak ambik result UPSR nanti. nie baru a step to reach ur target, there's million steps lagi adik oiii, so jangan memain. all de best

No comments:

Post a Comment