Tuesday, 1 October 2013

lil bro ^.^

assalamualaikum
hey guys,

first of all, HAPPY BELATED BIRTHDAY AKMAL! akmal da 12 tahun so dah bole buat IC hahaha! be a good boy, man and son! aku doakan kau masuk SBP, pastu nanti kau boleh cari kan aku pakwe bebudak sekolah sains muehehehe! semoge panjang umur, bejaye di dunie dan di akhirat! aku tak sabar nak tengok muke kau dalam IC!

dan esok PMR! guess who will seat on PMR? it's ali ! despite esok da PMR, tapi kau still bole tido dengan nyenyak nye. heishhh! tak pe, tido lah adik ku, mate kau kan perlu kan rehat yang secukup nye hakk tuiii :p so ali, i wish all de best! make sure kau all out di medan perang nanti! tak dapat straight A's siap kau, jangan malu kan aku yang comel nie uhuk! cewah gurau gurau :D may all your kindness and your effort will be rewarded amin in sha allah! fighting! dan, aku dah ampun kan segale onar yang kau da buat. pastu hutang rm 2 pun aku dah halal kan aceceh. see, betape baik nye aku nie, da lah jelite pulak tu :p i want u to beat me, ali!

and to all ur gengsss, zama rockers wish u guys de best of luck! kalau korang dapat 8A's, zama rockers belanje cendol muehehe. break ur legs guys :D

de old of us, kurus nyee aku, kecik nye ali, hitam nye akmal! hahaha

                        

No comments:

Post a Comment