Saturday, 26 October 2013

girls should have some fun

assalamualaikum
hey gusy,

wah habis je paper lastday, petang tu da start planning itu ini. think beyond gituuu hahaha. balik sekolah mandi, solat and bla bla bla .. terus nak keluar muehehe.

 and guess wht, who rock de kitchen bebeyh? whoooo?

me and my girl friends lah, who else wink wink. we played masak-masak auwww so cute uhuks.actually it was like celebrating our freedom from suffering hahaha ayat nak tragic gilaa je. we cook sepakgeti. de best moment mase potong bawang, siap nanges nanges sokk sekk sokk sekk hahaha. sume feeling ayu pegang pisau pegang senduk. pastu tengah masak siap bole nyanyi lagu iklan fair and lovely 'silang silang bintik hitam pun hilang' non stop singing pulak tu hahaha!

mase makan bace doa ramai-ramai macam kat tadika auww so cute lah beby :p we cooperate together as a team bravooo. aku da rase macam duduk kat rumah sewa as a uni student pulak huhuhu. pastu and guess wht, for de first time, aku baring kat jalan tar! free free je kalau aku kene lenyek dengan kerete hahaha. tasha lah nie yang ajar baring atas jalan tar. muhehe. really had a good time with my gegurls

laugh out loud to wajib! gonna miss this moment. thanks God for sending these girl for me. sume nie pakar membuat muke huduss hahaha


                         Embedded image permalink

No comments:

Post a Comment