Tuesday, 10 September 2013

UPSR candidates~

assalamualaikum
hey guys,

once upon a time, there's a lil boy yang tidak mempunyai kesedaran diri untuk belajar walaupun UPSR just around de corner je. makanya mak kepade budak nie pun lecture lah si anak nye bla bla bla

dan haruslah seorang kakak yang prihatin ini menokok tambah fakta bagi menyemarakkan lagi amarah si mak kepade anaknye yang superb lazy ini

dan si adik ini pun bengang dengan kakak nye yang tidak mem back up dirinye, lalu tercetus lah ayat budak sekolah rendah ...

'memfitnah je keje kau! heeee fitnah jeeeeeee'

si kakak yang cover ayu pon menahan gelak sebab ayat yg digunekan oleh adiknye sangat gramatis gituuuu. fitnah haa kau! hahahaha. dan balas si kakak

'memang keje aku suke fitnah orang' hahahahaha sengih sengih si kakak tu. dan makin teserlah kecomelannye uhuk :p

dear akmal,
kau yang nak exam, aku yang nervous lebih uhuk! exam kali nie, UPSR, i wish u all de best, buat elok-elok dan jangan hampekan kakak mu ini alololo hahahaha. dan ini janji aku, kalau kau dapat 5A's, aku akan sayang kau 2 kali ganda sebab sebelum nie aku selalu nyampah dengan kau muehehe. be a good lil boy, a good son kay :D achive what u want. i'll always pray for ur success. break ur legs akmal n de gengssss

sincerly,
kakak yg prihatin yg comel yg cute yg cantik yg .. yg .. yg .. yg perasan!

No comments:

Post a Comment