Tuesday, 3 September 2013

shsss nerdy is studying!

assalamualaikum
hey guys,

kisah ini baru bemula tadi iaitu di sekolah, di dalam class 4 Bestari. pade saat aku, the girl who seat next to me asked ...

que: weh, kalau aku nak tanye kau something bole? tapi kau jangan pikir lain pulak tau

me: ape dye? (kerut dahi)

que: tak de lah, before nie aku tengok kau macam sempoi gelak-gelak. tapi afta exam pertengahan tahun nie, kau macam rajin bawak buku (rujukan) pegi sekolah, study.

me: (uhuk!) hahaha! manusie berubah hahaha! tak de lah, 4 subjek (addmath, physic, chemist, bio) aku kan teruk! so aku study lah sesikit

que: aku tengok kau dah lain ...

hahahaha! bile ingat balik moment tu, wah terase teharu seketike sebab ade orang concern. ahhhh seperti ku bemimpi lol! aku study kat sekolah sebab kat rumah aku tak study, well, busy membuang masa (online) aku dah berubah ye sekarang HAHAHA. so ...

shssss nerdy is studying!

Embedded image permalink



No comments:

Post a Comment