Thursday, 19 September 2013

just a post~

assalamualaikum
hey guys,

we meet again readers! halloO! *lelambai tangan feeling miss universe* erk. sape yang terase nak temuntah keluar sayur bayam kaler hijau-hijau bole silekan muntah yee hahaha

hari nie punye life, not too bad and not to nice. i'm at de middle. went to school like usual, hari nie beg ringan sangat, bole angkat gune 1 jari jee wink wink. that's why i love Thursay so much >.< namun, di sebalik suke, ade duka! haaa nie yang nak sedih jap nie sobs lap air mate. kisah ku bemula...

di hening pagi seawal 6 40 a.m, aku mengelap tupperware (bekal) yg aku basuh, tengah aku lap dengan penuh kasih sayang, tetibe aku dengar .... acik is coming!!!!!!!!! grrrr makanye, niat aku nak bawak koko crunch pegi sekolah pon tebantut. hmmmpp di hati ini tebuku dendam dengan acik van cewah gurau gurau

dan hari nie aku ade sukan (pendidikan kesihatan) so hari nie aku berbaju oren ke sekolah, feeling jadi buah oren kejap hahaha. dan time sukan, should be sume orang active lompat sane sini, tapi aku, menguap sepanjang mase. mase sukan lah mase untuk aku mengantuk dan menguap. big yawn! hahaha

pastu..pastu.. exam around de corner je. adelah dalam 3 weeks lagi. erk buku aku masih suci dan belum dinodai lagi uhukuhuk! 7th oct, bakal bemula lah kisah aku menjadi perempuan yg tak terurus dan emo huahahaha! tajuk untuk paper 3 sejarah dah dapat da tadi. and it reminds me tht, i have no time anymore! harus bertindak sekarang nie! (study) wajib! tapi dalam kerisauan tu, still ade mase jugak nak update post yang panjang lebar muehehe. leka gilaa aku! taksub dengan teknologi hahaha

so guys, semoge kite betemu lagi. dunno when, maybe tomorrow muehehe. seee ya :D

okay, jum study! fighting!

                       

1 comment: