Saturday, 28 September 2013

dear octopus eh october~

assalamualaikum
hey guys,

we meet again lalala mmuah :*  it's weekend, the day tht i waiting for. tapi every weekend je, mesti aku jadi bosan gilaa sebab tak tahu nak buat ape padehal banyak je bende yang bole di buat ngehehe. so khulasahnye, jadi kan lah weekend anda sebuah weekend yg produktif. sekian.

ermmm itu je lah modal untuk aku buat intro huahaha sangat sadis. dah lame aku tak merepek kat blog nie, yes usie mematangkan aku cewah jijik gilaaa haha. 2 days left before October come. 2 days lalala~  know what, when i think about how october month will be, i must remember about octopus despite tak related langsung! muehehe nonsense imagination~

apepon, aku sure sume students tahu yang bulan october bulan EXAM! ini bukan exam memain, ini FINAL EXAM! i repeat, FINAL EXAMMM OIIIIIII! OII OII OII (echo) aku start paper on 7th october and will finish my last paperrrrr on 25th october. kui kui kui dunno what kind of condition i will be during exam weeks hahahaha. actually buku chemist tengah besepah-sepah sebelah aku nie, tapi aku .... ahhhhhhhh poning kepale study chemist! so aku ber chill seketike uhuks~

so best of luck untuk batch 97's! next year dah SPM, dah besar rupenye kite uhuk! together we struggle to get de best. kalau dalam bahase k-pop, caiyookkkk! kalau dalam bahase melayu, berusahe! dan kalau dalam bahase english, neva give up! huahaha aku hentam je senanye. apepon, aku cumil ngeee.

last but not least, afta bace blog aku nie, pegi study weh! belajar untuk mase depan yang cerah. bright future gituuuu >.<  see, octopus also studying tau!

No comments:

Post a Comment