Thursday, 29 August 2013

sista, sexy voice auww aumm, bufday, ily (deny)

assalamualaikum
hey guys

once upon a time, err..err..

cakap melayu je lah ngee :D

di saat aku tengah gayut gune fon rumah dengan girlfriend aku, bekongsi kisah suke dan duke, tetibe handfon aku bebunyi 'kering..kering..' aku pon kate kat girlfriend aku kejap. dan diri ini over excited sebab nak answer call haha. tengok kat screen fon, unknown. kat hati da dup dap bedetik 'semoge orang yang call nie hensem!' *remaje yang gatal*

aku: hello (buat suare sexy)

unknown: kau ingat aku nie secret admirer kau?

erk.

she's my sista! HAHAHA! terus hilang suare sexy aku, pastu terus keluar suare garau yang sebenarnye huahaha! anyway,

28 August *HAPPY BELATED BIRTHDAY KAK AIN! MAY GOD BLESS U :D

                                        

p/s: thank u for always lend me ur iphone, play masak-masak (kekadang), be my translator and ily :p


No comments:

Post a Comment