Saturday, 10 August 2013

it's rayaaaa :D

assalamulaikum
hey guys

sedar tak sedar, eh eh da raya. *sebenarnye sedar, tapi buat-buat tak sedar haha* anyway it's already Syawal! turn mood raya ngee :D alhamdulillah after a month all muslim fasting, now everyone can happily celebrate rayaa. alhamdulillah thanks God! things tht i realize is, today is 4th syawal and i posted like 4 days late, haha yes i'm behind de times, booo me! but it's still in syawal month right? kan kan? pls say i'm right! harhar

this raya is totally different than de past. yes raya without atok and nenek. boths side (abah and mak) already passed away. so raya pon kureng best lah pasal duit raye pon kureng haha. we celebrate it in an ordinary way. de sadist thing is duit raya amat mendukacitakan *dasar tak reti besyukur* de best moment so far, during first hari raya when my baju kurung tekoyak! lol lol lol. excited nak turun kereta haa kau sampai jadi camtu haha

so dengan mood raye yg masih bekobar *pasang lagu raye* i would like to take this opportunity to give a speech. ehermm feeling seketika phuiih! maka, bibir seksi aku nie hendak mengatakan

selamat hari raya maaf luaran dan dalaman. i do a lot of sins, yes i do i did (grammar hancus) 10 jari yg ketot-ketot nie disusun rapat-rapat menadah tangan menunggu duit raya haha! act baju vouge itu sume tak penting, yg lagi penting ialah kemaafan dan hubungan yg baik diantare sume cewahh. and kepade bebehs ku, jemput datang ke rumah i u olls dan rasai lialicious cookies yg sedap angaddd tu. phuii perasan :p enjoy ur raya everyone! kepade para students, homework jangan dilupekan nokss!

my hometown is at town haha. beloved family, big love <3
     
                             

1 comment:

  1. Fuyyyoo! baju raya bergaris-garis.. hehehe..

    ReplyDelete