Monday, 19 August 2013

expression of liver~

assalamualaikum
hey guys

listen, my heart is saying..

i hate de moment when people say to me 'budak science (science stream) kan pandai. untung lah'

too me, PANDAI ANGADD!

dear friends, only God know how i feel to stay in that class

i know that life is not complete without competition, challenge, pressure and bla bla bla. but sometimes i feel i'm in a wrong stream HARHARHAR. afta 8 months being science stream's student, now baru aku sedar yang aku nie mcm tesalah aliran. gituuuu. silly. yes i am.

aku okay je dengan class dan surrounding, but just a few subjects yang aku rase macam wattehaeea is happening? muehehehe. then it's really hard for me to score in chemistry, biology, physic and addmath. yes these 4 subjects that makes my life miserable

and when i sigh and complain how tough these subjects, people must say 'kenape kau amek science?'

because i love BIOLOGY. yes maybe. ouh yes, when i'm in lower form. then to see and hear my sista study about bio, when she share about her experienced, i feel excited. wah dari form 1 da pasang niat, 'during form 4, aku nak masuk sekolah asrama penuh dan ambik aliran sains'

namun, indah khabar dari rupe. budak sains nie sume rajin-rajin belaka. kalau tak rajin pon, dorang nie kire mcm gifted, tak yah study sangat, tapi result gempak. yang aku nie, dah lah makin pemalas, lambat pick up dan bukan manusie yang gifted. so i need to struggle like a crazy gal to score on these 4 subjects, if not, i'll die. struggle pon, exam mid year dapat D for chemist, E for physic and G for addmath and bio. huahaha sadis!

kalau ku turut kan kate hati, nak je aku drop science pegi ambik tasawur. tapi memang sah tak boleh lah hmm sobs. i'm living in dis world without mission and vission. why i choose science stream pon tak clear reason dye, apetah lagi tetibe aku nak ambik tassawur. pergh haru gilaa hidup. if i can, aku nak pinjam doraemon pastu ajak dye pegi tengok mase depan haha


BREAD LOVER!
i just want to grow up faster! dear times, pls move faster! so now, i can't run from my problem but i need to face it. now, aku try, bukan try dah, memang kene membersihkan hati supaye senang ilmu nak masuk dan cube ikhlas kan hati agar ape yg aku buat dipermudah kan. amin in sha allah.

eherm..

muhasabah diri tu penting gilaa, cari balik bende yang lost dlm diri, why we can't score on something even da struggle habis nie. there must be a reason. and before we decide something, fikir banyak kali, think think think! why? so we'll not regret after it. we only live once, so choose de best for ur life, future. your future is in ur hand.

ini kire nak share luahan hati yg dah lame tebuku cewah. this is wht i feel, wht i need to face

dan kepade diri aku yg sentiase rase lost tu, sentap seketika bile tebace ayat nie kat twitter. it contain a deep meaning

'every time i feel lost, i discover that i lost de touche with Allah'


No comments:

Post a Comment