Monday, 8 July 2013

HKSBP 40 (stock kepam)

assalamualaikum
hey guys

al-kisah, once upon a time, sedang aku yg comel nie tengah dilulit mimpi indah, aku terae ade orang yg mengejutkan aku. aku pon membuke mate dengan harapan orang itu ialah my prince charming tht i waiting for. ahakss! okay, de person is my third sista haha

sista: kau nak ikut aku pegi SMSS tak?

 SMSS, here i come! huhu *mate besinar* aku dari rumah da excited gilaa nak pegi SMSS, actually sebab utame aku excited sangat nak ikut pasal SMSS merupekan sekolah idaman aku since i'm in primary school. unfortunately, tak de rezeki aku nak study kat sane. sobs. since kakak aku da habis skol, maka aku pon da tak dapat menjejakkan kaki ke SMMS. rinduu gilaa kat sekolah idaman! haha. pastu ade basket punye game. SMSS jadi tuan rumah utk Hari Kecemerlangan Sekolah Berasrama Penuh, so sume sekolah-sekolah sbp gather kat SMSS lah kirenye. pastu ade debate untuk b. melayu ngan b. inggeris. wah wah sure gempak. then nak tengok muke penat kawan aku jage traffic haha

time dalam kete, muke aku da teruja habis haha! and and and..got a news from my sista, basketball punye game tak buat kat SMSS, buat kat sekolah lain. so we'll go to another school. time tu aku pon feeling tekejut  OMG! alahh alahh. dan hati nie pon tak segembira dan seindah tadi. uhukuhukuhuk! nasib baik kakak aku kate pegi SMSS dulu pasal nak gath ngan kekawan dye then same-same gerak menuju ke sekolah yg dikatekannye itu

jejak je kaki kat SMSS, ramai bebudak yg jage traffic. then time aku jalan, terase ini diperhatikan, feeling HOT jap ahakss! choii that time aku rase sangat bodoh pasal tak study betul-betul dan terase taraf bebudak sbp ngan taraf diri aku nie jauh gilaa beza, seperti langit dan bumi! aku tengok muke sume pandai-pandai, kacak lagi syahdu. haha sengal~  maka, mule lah aku nak rase menyesal, down pasal study main-main dulu. ahhh sekolah idaman ku semakin cantik! uhukss

then we olls pon pegi ke sekolah lain (tak ingat name) nak tengok basket pnye game. girls punye game quite bored ngee. afta game, depa kene lecture dengan sir pasal sume buat mistakes. aku yg mendengarnye yg feeling lebih terase down dan nak nangis. emosi lebih woii haha!

                                
                         
                         

tengok boys punye game pulak, mmg tebaik! bunyi kasut tu memang..ahhh susah nak describe how i feel tht time. poyo gilaa haha. pastu aku da feeling Wildcats haha. boys main laju gilaa, depa punye trick tu memang tebaik and to see they compete memang mendebarkan! yg best time kasi support  *keep it up fighters keep it up!* sambil tepuk-tepuk tangan. aku feeling syahdu lagi, poyo konon-kononnye aku nie ex student SMSS yg main basket haha. nape lah skol aku tak gempak macam nie aiyaa. tak pe, hidup nie kene besyukur uhukss. yang penting boys punye game awesomeeee

dah habis game, balik SMSS balik. kawan aku pon da penat nak jumpe pasal lambat sangat aku nie haha. aku pon macam okay lah, redhaa. time amek gamba, nampak pulak ade orang main lelambai feeling miss universe dari asrama haha. dan dye pon turun haha. so sempat lah jugak jumpe even tak lame. dan..dah tamat kot citer nie. krik..krik..

act al-kisah nie berlaku pade tarikh 23 MAY 2013. namun baru hari nie aku berjaye buat finishing for dis entry *bangge dengan diri sendiri*





No comments:

Post a Comment