Tuesday, 30 July 2013

di mate mak que, aku ialah hazama

assalamualaikum
hey guys

we met less than 1 year, but we act like we know each other for many years. why? maybe i comels sangat kut. ihik! >.<

euwwwwww~

our first meet re in 4 Bestari. i seat behind her in class. first look, aku tengok dye, hati start berdetik 'budak KAA. krik..krik..' see, how bad i am. harhar..but when i start bikin kecoh, dye pon join bikin itu kecoh and i was like 'ouh, dye pon nak join de club seh. not as i thought' maka, hati yg dahulu nye bedetik tak baik tu pon kian terhapus setelah we being friends. ngee :D

moral of de value: dun judge de book by it's cover :D

 i seat next to her, as her partner have moved to asrama. time first mule-mule duduk sebelah dye, i feel kekok malu-malu kucing meoww. but day by day, our relationship is getting closer. dulu meoww meoww, sekarang RARWWW! haha. she said, i'm funny. auww malu seketika uhuk!

we shared a lot of girls thing, do silly things, laugh out loud (wajib) motivate each other and many more! de most memorable moment when we're on diet routine. dare gilaa tak makan nasi untuk a few months haha. pastu siap pinjam slimming set mak huahahaha! at last, my weight still constant, same goes to her. mission is not accomplish sobs

one day, time hari mengambil record book anak-anak, di saat aku dengan dye tengah discuss about.. (tak ingat) suddenly her mom masuk in our beautiful class and looking for her. aku pon salam lah mak dye dengan penuh syahdu persis wanita melayu terakhir yg besuare besar haha. then she introduced me to her mom

'ma.. nie lah Hazama yang kakak cakap tu'

and me, i was like ngeee :D (sengih tunjuk kecomelan)




No comments:

Post a Comment