Thursday, 28 February 2013

nerdy is typing.

assalamualaikum
hey guys,

sejak kebelakangan nie, if u alls noticed lah kan, i didn't update my blog. ya and just let it rest in peace. haha nonsense. but alhamdulillah viewers is increasing! yeahh guling-guling :D

dasar perasan.

huh okay. like usual, i dunno what should i shares with my readers. thinking.. ya i got 1 post yang sangat manis untuk dikenang, but i'm still waiting for abg Sidek to upload all de photos. so, abg Sidek, pls hurry ya! haha. and u guys, TUNGGU!

then, talking about school, well, common thing, there're ups and downs, i just face it. homework pulak semakin meninggi dan semakin susah untuk didaki. huhu. now otak tengah sibuk fikir cuti mase bulan 3. tapi sekarang nie  kene prepare for my monthly exam first! oh no!

next, ouh now i realized, from de mukkadimah of this entry, ternyate cerite yang cube aku sampaikan adelah sebuah cerite yang sangat hambar!

 booo!

sobs. i feel like i wanna jump from lvl 10 apartment. huhu

okay lah, before i keep making nonsense more and more, (ya i'm so sure u alls must be bored reading my annoying post) better aku mengundurkan diri. huhu sedih je bunyinye. but wait, before i leave, ingin aku menulis serangkap pantun. uhukks

pegi ke pasar besame A'aron Aziz,
beli cili kering 2 ringgit sepeket,
minta attention lu suma,
gua nak chau cincau da nie

                                          



Saturday, 2 February 2013

2011 memories~

assalamualaikum
hey guys,

bismillah. once upon a time, i found these photos in my freind's album! i was like 'wattafish' me on 2011 :D bile tengok muke sendiri rase macam nak kene sawan seh. tak percaye those photos adelah aku. yalah, tak sangke aku nie cute. ahak!

 nie konon-kononnye feeling main jari jemari sendiri menunjukkan aku nie manje maybe~ haha. jijik gilaa                      

                                                


with my friends. mate sepet, pipi konon-kononnya fluffy. conclusionnye ialah muke besar woi!

                                                 


'weh, make sure aku nampak kurus tau nanti. kalau tak, kau kene ambik lagi!' gangsta seh. ahak!

                                                

 we're de gadis :D
                           
                                  

muke tak mature dan tak de jerawat! sekarang da 16 tahun, jerawat kian menyubur. sobs

                                             

p/s: gua mate sepet bukan sebab keturunan cina, tapi gua nie keturunan korea. ahak! :P