Sunday, 27 January 2013

behind de surprise

assalamualaikum
hey guys

first of all, i hope u guys are in a pink of health.yeahh just like me, so happy and getting more fluffy like a fluffy panda. haha. so now, 16 years teenager wanna share something nie. dan masih sudikah kalian membacenye?

sudikan lah diri kalian!

last 13 jan 2013, as u alls know..eherm..eherm.. *suddenly having sore troat* ouh well, someone's birthday! and yeahh who else, ZAMALIAH BT MOHAMED ZAKI!ahak! sengal gilaa! on that day, aku act normal je, ordinary and memang always stay cute. erk.

then  malam tu, still on 13 jan,  time aku tengah nak tweet something, suddenly lampu hall rumah tertutup. i thought blackout. *still lambat pick up yang ade orang nak buat suprise*  aku bangun dari duduk dan mataku meliar mencari-cari mane sume orang pergi. then suddenly i saw my mak pegang cake sambil nyanyi 'happy birthday to u' sambil diiringi kakak aku and abah. at de moment, i was like 'erk. ini fantasy/reality?' am i living on de right planet? aku still rase was-was. cake tu untuk aku ke? haha.

for sure lahh aku kene rase confuse and speechless beacuse before this, i never celebrate my birthday! since i small, i never get something speacial during my birthday. so that's why aku rase macam pelik gilaa sehh. ape lahh mimpi mak ngan abah aku nie? aisehh.

i take a deep breath and my mom ask me to make a wish. bile aku da sedar dari lamunan dan kembali ke alam nyata, *welcome back!* aku terus cakap 'poyo lah korang nie' sambil gelak-gelak. haha. aku rase cam pelik dan kekok gilaa bile kene treat macam nie. ahak! wish spontan yg i don't know how it can out from my mouth is 'semoge aku cepat kurus' haha. and i hope so! and too me, this's de best birthday eva! alhamdulillah thanks God :D

this's weird, but true. yes, it's true zamaliah! *still rase macam aku tesesat planet sehh* apepon, now 16 and i'm a big girl :D

                                           

No comments:

Post a Comment