Saturday, 22 December 2012

PMR result!

assalamualaikum
hey guys,

19 dec 2012

wow rase macam baru semalam jee habis paper.haha.then suddenly da 19 dec, kene ambik result.OMG!memang mase berjalan dengan begitu pantas.but aku jee yang buat-buat tak tahu.hoho

kacak tak saye?

wahh i'm really excited time nak ambik result.muke very berseri-seri.duduk dalam toilet tu lame gilaa.then prepare kan diri from head to toe!hoho.then bile jejak skol, ramai yang dah balik.sobs.yaa, i came late to school.serve me right :P

dan saat yang dinanti-nanti kan telahh tiba!then bile ustazah aku a.k.a guru tingkatan aku letak result aku atas meje, aku terus tunduk and kire berape A yang aku dapat.time tu seriesly takut!jantung aku da nak terkeluar da, nasib baik sempat masuk balik haha.and moment yang tak boleh blah gilaa bile cikgu On rampas result aku dan tolong kire berape A yang aku dapat.dear cikgu, saye belum habis kire lagi berape A yang saye dapat.sobs.

'wahh zama, awak dapat 5A lahh.hebat lah awak.tahniah!'

aku terus sengih dan gelak macam kambing mintak penampar.alhamdulillah.aku terus ambik result aku dari tangan cikgu On sambil berkate 'terime kasih cikgu' lalu menyalam tangan ustazahku yang dikasihani.cukup syahdu tak ayat aku?haha

finally rase lega gilaa!i feel so satisfied!alhamdulillah even i can't score straight A's, but i still hit de target.yeahh no more C in my result and there's no failure anymore!huhu.but rase sedih sikit sebab kawan-kawan sume score 6A and above!sobs!not my luck~

okay chill.just forget about de sadness.here i am to wish CONGRATULATION to all PMR candidates yang dapat straight A's!dan untuk yang tak dapat straight A's juga.so guys, keep moving and don't give up!guys are rock because can score 8A's!i'm happy for u :D

last but not least, thanks to all teachers and friends!




1 comment: