Tuesday, 1 January 2013

i was born to be somebody

assalamualaikum
hey guys,

what's up everyone! i hope u guys are in a pink of health. if not, just act that u're not sick je lahh. haha. so today is a 1st jan in 2013. alhamdulillah. and tomorrow my duty as a student will began!

'*O* it must be fantasy right? ouh c' on, please say that u're kidding'

'-.- no, i'm not kidding and this is reality!'

okay reality! haha. wahh i'm big! people say being a form 4 student are tough. everything are new, something like a baby yang baru keluar dari rahim mak dye. dan baby tu baru nak belajar ape itu erti hidup. wahh very de shahdu tak? suddenly ade kaitan dengan baby baru lahir.

emosi lebih lah aku nie. ahak!


and during form 4, we can choose what kind of scope that we want, but still based on our PMR result. if ur result are gempak, bergelimapan, boom boom and pooaw, u can take science stream, acc and so on. if ur result just okay-okay lahh, scope yang kau kene pilih/dapat pon still okay lah. but still have a chance to success if u truly in it.

so where should i put myself? thinking.. with my result, de only 5A 3B, my dream wanna get into boarding school terkubur. so don't forget to visit 'my dream grave' yaa. haha. so next plan, i'm waiting for an answer from Sekolah Teknik and Sekolah Vokasional

and know what, fortunately still have a time for me to apply Sekolah Vokasional sebab lastday merupakan tarikh terakhir untuk apply. so aku  yg masih tiade arah tuju nie pon terkedek-kedek isi form. fuhh thankfully classmate aku ade and he guide me! haha

i hope i will get one of de school. amin insyaallah! if not, bertapa lahh aku kat sekolah oren yg amat ku cintai ini. and i hope banyak bebudak straight A's keluar pegi masuk asrama. ahak! so ade chance lahh untuk aku apply masuk class science stream. amin!

to think about it back, wow memang tough! another step to be somebody. yaa, to be 'somebody' are hard u know. a lots of pahit dan manis punye moments. senang cerita, kite sendiri yg akan menentukan arah hidup kite. so make sure u choose de correct path! haa bersemangat waja tak aku? ahak!

so my dear friends, we'll see in assembly tomorrow! and good luck syifa yg akan start new journey in new school. jangan naughty-naughty! i hope u can suit with it well. if not, kedatangan kau ke sekolah oren amat di alu-alukan! haha

last but not least, Bieber send his regards too all of u. ahak!
                             
                                 

No comments:

Post a Comment