Monday, 24 December 2012

19 days before PMR memory~

assalamualaikum
hey guys,

19 days before PMR.

bende yang berlaku mase date tu still fresh in my mind. still tersimpan rapi walaupun PMR da lame habis dan result pon da keluar. terrer tak i u alls? hekk -.-

haha. okay lahh, let's start de story.once upon a time, jam menunjukkan pukol 23: 40. all my family da syiokk tidur sambil diulit mimpi indah. aku tahu mesti dorang tengah mimpi pasal aku, that's why indah jee. ahak! and de only me still tak tidur sebab busy study. rajin kan i u alls! auww! then, bile da penat mate bertemu buku dan jatuh di minda, bukan di hati, my stomach start to make a rock concert.so i called Amy Search to sing a few songs in de concert.haha nonsense!

so bile perut da lapar, wajib lahh di isi.aku selongkar dapur looking for something that can be eaten.and guess what, pabila aku bukak periuk nasi, ade nasi! yeahh! wow hati sangat gembira! then bukak periuk, ade lauk! terime kasih kepade manusie yg tak habiskan lauk dan nasi tersebut! jase anda, akan ku kenang. hekk -.-

and..what're u watin' for? u know what guys, i ate in de middle of de night! for de 3rd time on that day! goshh patutlah badan makin betambah maju.huhu. then afta makan nasi, terjumpe pulak ice cream dalam fridge. walawei ini rezeki name nye! huhu.then bile my tummy da full gilaa, bole pulak aku nyanyi-nyanyi lagu raya. seriesly memang feeling raya gilaa time tu. ahak!

'dear lia, belum raye lagi lahh. puase pon belum' haha

pabila perut da kenyang, hati da gembira..ape tunggu lagi?

Zzz..

tips #1 buat gaye camni klu tak nak pipi nampak tembam.lol
                                 




No comments:

Post a Comment