Monday, 31 December 2012

YES I WILL!

assalamualaikum
hey guys,

holla 2012! just to let u know,  tomorrow gonna be de year of 2013! so first of all, good bye 2012. please don't miss me ya! ahak! if we rewind de time, we must feel 'hey, i feel like i just say hallo to 2012. but now, i need to say good bye to 2012. wow!'

yeahh we didn't realize it actually. to make it easy kan, no need to say others lahh, enough to say that i didn't realize today is 31 dec 2012! ahak! and alhamdulillah, i already achieved many things during this year. i hope next day -2013, i'll achieve more and more. insyaallah.

and i want to change something in my life, which is from the words I WISH to de words I WILL. it's because de words I WILL look more confident and brave. like u have a jati diri and u're seriously wanna achieve de target. ahak!

okay i'm serious.

because it's time to change! i'm gonna reach 16 soon. gonna be a big teenagers. gonna get a big duty. so i need to compete like a nuts to get de best place. easy to say lahh, aku nak tebus balik all my mistakes. what's my mistakes until i can't score 8 A's in PMR? maybe i need to change my lifestyle or whatsoever. yeahh i'll observe myself more and more. so let's start it now before it's too late.

insyaallah 2013 gonna be the sweetest year in my life. less stress, less fat, less conflict, less playing,  less online, less quarelling and less tears! and now  i will stop says I WISH, because i'm gonna says I WILL!

i will be better until i can be de best. amin insyaallah. i hope Allah will make my day easier. and thanks to kak zaza for give me inspiration and a spirit to move on. so break ur legs guys to face de new year!
                                   
                             

Saturday, 22 December 2012

PMR result!

assalamualaikum
hey guys,

19 dec 2012

wow rase macam baru semalam jee habis paper.haha.then suddenly da 19 dec, kene ambik result.OMG!memang mase berjalan dengan begitu pantas.but aku jee yang buat-buat tak tahu.hoho

kacak tak saye?

wahh i'm really excited time nak ambik result.muke very berseri-seri.duduk dalam toilet tu lame gilaa.then prepare kan diri from head to toe!hoho.then bile jejak skol, ramai yang dah balik.sobs.yaa, i came late to school.serve me right :P

dan saat yang dinanti-nanti kan telahh tiba!then bile ustazah aku a.k.a guru tingkatan aku letak result aku atas meje, aku terus tunduk and kire berape A yang aku dapat.time tu seriesly takut!jantung aku da nak terkeluar da, nasib baik sempat masuk balik haha.and moment yang tak boleh blah gilaa bile cikgu On rampas result aku dan tolong kire berape A yang aku dapat.dear cikgu, saye belum habis kire lagi berape A yang saye dapat.sobs.

'wahh zama, awak dapat 5A lahh.hebat lah awak.tahniah!'

aku terus sengih dan gelak macam kambing mintak penampar.alhamdulillah.aku terus ambik result aku dari tangan cikgu On sambil berkate 'terime kasih cikgu' lalu menyalam tangan ustazahku yang dikasihani.cukup syahdu tak ayat aku?haha

finally rase lega gilaa!i feel so satisfied!alhamdulillah even i can't score straight A's, but i still hit de target.yeahh no more C in my result and there's no failure anymore!huhu.but rase sedih sikit sebab kawan-kawan sume score 6A and above!sobs!not my luck~

okay chill.just forget about de sadness.here i am to wish CONGRATULATION to all PMR candidates yang dapat straight A's!dan untuk yang tak dapat straight A's juga.so guys, keep moving and don't give up!guys are rock because can score 8A's!i'm happy for u :D

last but not least, thanks to all teachers and friends!




Thursday, 20 December 2012

The World's Biggest Book Sale!

assalamualaikum
hey guys,

Big Bad Wolf 2012 seriesly awesome!it was the best book festival i ever visit!u can get a book only at RM3!besides that, novel bestseller, comic and all about books ade kat bid bag wolf!the lowest price is RM3!most novels yang aku beli price dye RM8-10!very affordable sehh!sale bergande-gande from 75%-95%.can u imagine that?walawehh!
                   
                                         
date: 7-23 dec 2012
time: 9 am - 9 pm
venue: mines convention centre

very suitable for si pencinta buku!yaa for bookworms like me maybe.haha.alahh who cares either u're a bookworms or not, just go lahh because u will amaze to see the sale!aku sangat jakun bile menjejakkan kaki ke festival nie.i had a good experience ever!memang rase tak puas sangat jalan kat festival nie.nasib baik da nak tutup, kalau tak, aku takkan balik haha!

this car is so walaweh!
so crowded but seriously awesome!         
i borong nie!10 books only RM 96!OMG!
can't wait to finish up all this books!
wait!

Bieber forever?haha.only RM 10!
p/s: come on guys, buat rombongan pegi Big Bad Wolf Book before de closing!
                                
                             

Saturday, 15 December 2012

baby learning how to make a heart shape~

assalamualaikum
hey guys,

they took a lot of straw from kedai mamak hanye untuk mengajar aku how to make a heart shape by using a straw.da bole buat tajuk berite lahh pulak aku rase 'dua gadis dari Singapore mengambil straw yang banyak dari sebuah kedai mamak hanye untuk mengajar sedarenya membuat bentuk hati menggunakan straw'

how long de title!reject, cannot put it as a title in a news or in a newspaper!haha

                           
                           
                           
                           
these two girls are so cute right.yaa just like me lorhh.ahak!so kirenye aku nie seperti baby yang diajar care melipat-lipat straw sampai straw tu jadi heart shape.very easy lahh guys!but i already forgot the step.haha.

don't kill me guys!

p/s : i'm a baby?baby Lia.ahak!1 Malaysia akan kejar nak bunuh aku.haha

Saturday, 1 December 2012

gulp..glup..

assalamualaikum
hey guys,

u mad bcoz i'm hot!

                              

p/s: any words?