Saturday, 16 June 2012

it's all about MATH!

assalamualaikum
hey guys,

on tuesday, 12 june 2o12, i do not attend school.it's because i got BIEBER FEVER.haha a fever only lahh.i can't take JUSTIN BIEBER because SALENA GOMEZ will be jealous.hihi.but if i would like to change my name into LIA GOMEZ, is it will be nice?am i will be a popular just like SALENA GOMEZ?haha.then SALENA must change her name into SALENA ZAKI.HAHA

okay, back to my topic which is i do not attend school on tuesday.you know what i feel, i feel so ARGHH because when the time i absent, sekolah aku pon ade buat program.makanye, TIDAK BELAJAR.okay penyesalan melande sebab absent school on tuesday.haha.

then i'm having a comment with my bebehs which is syifa.she told me that my MATH paper ade dekat dia..i was shock and gelabah!dalam hati dah doa gila-gila.hopefully aku tak FAIL!i IM syifa and asked her about my result

aku : hihi.how?tolong cakap yang aku past!
syifa : mmg past! 65 % (;
aku: are u sure?overoll?total mark aku 65?
syifa: yes!
aku : hah?kau tak jokee nie?
syifa : tak..i'm seruis..

know what i feel, i keep smiling infront my lappy because i'm so happy and excited!finally ALLAH dengar dan makbulkan jugak permintaan aku.ya all the days aku dok buat latihan math and give a full effort.despite i can score 65 % only, it's really meaningful to me.i can't beleive it at all!haha.and now i realised that ALLAH is always with me.plus now i feel so close with ALLAH sebab aku rase tak sia-sia aku belajar, aku nangis sebab aku gagal, aku malu sebab aku gagal, aku rase DOWN and more.beacuse now ALLAH is with me and help me.cume aku yang selalu mengabaikannye dan lalai.jadi ingatlah, iringkan usaha dan doa.mintak yang terbaik kepada-NYA.dia maha mendengar dan mengasihi.

and i would like to say THANK YOU VERY MUCH to my teacher, PUAN SHAFIZA because teach me a lots, give me some tips and all.to my lovely friends also, KHODY yang banyak gila membantu.and to me, she's 'master of math' because dialah tempat penyelesaian masalah math aku.haha.then to SYIFA sebab banyak tolong aku in math, give me some advices, show me your skill about math and all.lagi..to HAZIQ, kau lah advicer aku.haha.time aku citer kat kau yang aku fail sume, kau lahh yang bagi advice kat aku and make me feel better.dari aku rase DOWN till aku rase I CAN DO IT.haha.and untuk yang lain-lain jugak, terime kasih jugak.aku tak tahu nak cakap macam mane lagi.hihi.aku doakan korang sume A in math.amin..

korang lah kawan math aku.hihi.i heart u alls!

my ways looks so excited even it just a mid year exam.and ya so what? haha.i'm tired of with failure.so when i got a marks which is i really can't aspect it, sape tak happy right?alhamdulillah.so doakan aku dapat A MATH!amin..

finally, there's no failure anymore!

No comments:

Post a Comment