Saturday, 23 June 2012

women and cancer

assalamualaikum
hey guys,


i'm so sure everyone know about CANCER.in addiction, this is the definition of cancer :


Cancer is a class of diseases characterized by out-of-control cell growth. There are over 100 different types of cancer, and each is classified by the type of cell that is initially affected.

MOST WOMEN IN THIS WORLD DIE FROM CANCER!damn.i'm a lady.soon i'll be women.and i might be one of the cancer victim.ya Allah!hopefully it will not happen!

based on my life, most of people who i know are suffering from cancer!they face this things for a long time.in the end, one of my aunty passed away last Saturday just because of cancer!innalillah.she suffered badly

this is some of pictures which i found from mr google.hihi

breast cancer

cancer cervix
  
to hear a story that 'SOMEBOFY NEED TO REMOVE HER BREAST OR UTERUS TO SAVE HER LIFE' is just a scray things!i can't imagine how all the cancer victims face it.it must be hard and ya, totally hard.i really cheerio with women and other cancer victims!you are great!


if i seat at their place, of course i'll keep crying and ask to God 'WHY MUST ME?' but who are we to fight the fate?i'm just ZAMALIAH ZAKI.hihi.plus, Allah will not give a test to his servants who cannot bear it.to me, those who are suffering are really tough and strong!they leave their life, family, friends and everything!the things that they can do is keep praying that one day they will be fine despite they get no hope to live.but too me, nothing impossible *.*

and to all women, go to the clinic/hosp to make a check quickly!don't be so afraid!if not, many type of cancer are waiting for you!the most popular is CERVIX CANCER and BREAST CANCER!do you want to be one of the victim?it must be nope right?so come on!hurry up women before its too late.we stand together and fight the CANCER!we'll pray + give a support to them!

and to all cancer victims, don't be so down.God is testing you alls because he know that u can face it.keep smiling and always pray for the best!and then everything gonna be okay.hihi.lastly, never give up and never surrender!God will always be with u bebehs!

Saturday, 16 June 2012

it's all about MATH!

assalamualaikum
hey guys,

on tuesday, 12 june 2o12, i do not attend school.it's because i got BIEBER FEVER.haha a fever only lahh.i can't take JUSTIN BIEBER because SALENA GOMEZ will be jealous.hihi.but if i would like to change my name into LIA GOMEZ, is it will be nice?am i will be a popular just like SALENA GOMEZ?haha.then SALENA must change her name into SALENA ZAKI.HAHA

okay, back to my topic which is i do not attend school on tuesday.you know what i feel, i feel so ARGHH because when the time i absent, sekolah aku pon ade buat program.makanye, TIDAK BELAJAR.okay penyesalan melande sebab absent school on tuesday.haha.

then i'm having a comment with my bebehs which is syifa.she told me that my MATH paper ade dekat dia..i was shock and gelabah!dalam hati dah doa gila-gila.hopefully aku tak FAIL!i IM syifa and asked her about my result

aku : hihi.how?tolong cakap yang aku past!
syifa : mmg past! 65 % (;
aku: are u sure?overoll?total mark aku 65?
syifa: yes!
aku : hah?kau tak jokee nie?
syifa : tak..i'm seruis..

know what i feel, i keep smiling infront my lappy because i'm so happy and excited!finally ALLAH dengar dan makbulkan jugak permintaan aku.ya all the days aku dok buat latihan math and give a full effort.despite i can score 65 % only, it's really meaningful to me.i can't beleive it at all!haha.and now i realised that ALLAH is always with me.plus now i feel so close with ALLAH sebab aku rase tak sia-sia aku belajar, aku nangis sebab aku gagal, aku malu sebab aku gagal, aku rase DOWN and more.beacuse now ALLAH is with me and help me.cume aku yang selalu mengabaikannye dan lalai.jadi ingatlah, iringkan usaha dan doa.mintak yang terbaik kepada-NYA.dia maha mendengar dan mengasihi.

and i would like to say THANK YOU VERY MUCH to my teacher, PUAN SHAFIZA because teach me a lots, give me some tips and all.to my lovely friends also, KHODY yang banyak gila membantu.and to me, she's 'master of math' because dialah tempat penyelesaian masalah math aku.haha.then to SYIFA sebab banyak tolong aku in math, give me some advices, show me your skill about math and all.lagi..to HAZIQ, kau lah advicer aku.haha.time aku citer kat kau yang aku fail sume, kau lahh yang bagi advice kat aku and make me feel better.dari aku rase DOWN till aku rase I CAN DO IT.haha.and untuk yang lain-lain jugak, terime kasih jugak.aku tak tahu nak cakap macam mane lagi.hihi.aku doakan korang sume A in math.amin..

korang lah kawan math aku.hihi.i heart u alls!

my ways looks so excited even it just a mid year exam.and ya so what? haha.i'm tired of with failure.so when i got a marks which is i really can't aspect it, sape tak happy right?alhamdulillah.so doakan aku dapat A MATH!amin..

finally, there's no failure anymore!

Monday, 4 June 2012

strive to seek ALLAH knowledge!

assalamualaikum
hey guys,


she's ZAKIAH BT MOHAMED ZAKI.ya my third sister who really strict to me.i call her RAKSASE without her knowing.haha.if she were at home, all things will be different.why?because she will ask me to study, don't skip my solat, spend less time with telivision, no more online and etc.

ya i know she want me to be a good student and be a great woman on future.she keep saying 'kau kene dapat 8A!lepastu blah masuk asrama.sekolah SAINS ke, MRSM ke.kau dapatkan 8A dulu, nanti aku tolong kau cari sekolah yang best'

and i'll say 'aku nak masuk sekolah kau!SM SAINS SELANGOR' muke sengih-sengih sebab since aku in primary, target aku memang aku nak sangat jejak kan kaki kat sane sebab aku tengok life kakak aku kat sane best.ya with her friends, school activity, sports and etc.gempakks mehh!

'dapat 8A dulu!'

haha.okay then.i'll try my best raksase!and now, 4 JUNE 2012, suddenly dye da nak jadi budak uni.ya after dye buat pendaftaran and rebut katil kat sane, barulah dye betul-betul jadi budak UIA.haha.today merupekan hari pendaftaran dye.my mum ajak ikut sekali supaye aku boleh tanam niat untuk ke UIA.di hati memang nak, tapi bilee fikir balik, i got so many homeworks to finish up.hari rabu untill sunday mmg muke aku tak de kat rumah.so sorry raksase, i'm not going.sorry kak!

since last night, muke dye excited gilaa sebab tak sabar nak jadi budak uni. *feeling da besar* and know what, barang dye so many and act like indon baru datang malaysia.haha.aku try angkat luggage dye, aku yang nak terjatuh.hoho.plus, she keep asking the same things.haha.excited gilaa

so raksase a.k.a my kakak zaza, aku doakan yang tebaik untuk kau.study hard and smart kat sane.bile da bejaye jadi lawyer, jgn lupe aku mehh sebab aku tahu aku adik yg paling kau sayang.kann.ahak!aku tabik kat kau sebab kau berjaye in UPSR, PMR and SPM.and it'll be not impossible for u to achieve ur ambition.insyaallah aku akan follow jejak kau to be a great woman.then, make sure kau cukup makan kat sane.if not, nanti kurus pulak.haha.lagi, i hope u'll be happy at there and take care kak zaza!ouh ya, jage jam yang aku kasi tu elok-elok!i'm gonna miss u!ahak!

here some of her photo

now da jadi ex student SM Sains Selangor
some of her friends.congrats kakak-kakak sekalian!korang memang superb!
depite dye dapat 6A 3B, i'm still tabik spring dekat dye!ur spirit~

and insyaallah aku nak study sampai aku berjaye baling topi graduation tu.just like my sista.insyaallah.amin!hoho


she's my eldest sister, nurul 'ain


my second sista, nur farahin 
                                      
p/s : allah dah bentangkan ilmu nye di dunia untuk kite.cume hati kite jee yang menentukan same ade 'aku nak berjaye atau tak' so never give up and never surrender!

Sunday, 3 June 2012

huhu!i've hit the terget mehh **,

assalamualaikum
hey guys,

yeahh.i just wake up and have my breakfast.huhu~

lia, it just a milo and several biscuits.

super excited lah si gendut nie~

okay guys, last night while i'm start to feel boring with facebook, i open a new tab to listen on one direction songs.haha.but then, i think it's better if i sign in my blog and listen on them.okay sign in blog and search my favourite songs.huhu.suddenly i felt it must be more fun if aku pergi merayap ke blog-blog orang lain while saying 'HEY THERE' to them.

fiuhh..know what?guess what?

i really didn't expect that my followers will be increase!weehuu~ from 1 to 1 untill it become 100 followers!haha.thanks guys because kasi feed back!i love u alls!now, it became 103 followers.alhamdulillah sebab ade jugak orang yg sudi bukak, follow and read my entry.ngeh :3

impian aku ialah aku nak jadi seorang 'blogger' yang famous and people dok sebut-sebut  pasal blog aku nie.plus, where my blog teselit di helaian magazine, keluar dekat tv, paper or etc.wushh.alangkah indah nye dunie jika begitu~ haha.so insyaallah i'll improve my skill to make this blog more interesting and de boOm.and if can, i want everyone in this world read my blog!huhahehiho.so high to achieve it.but impossible is nothing right?

lastly, i would like to say thanks to ILYANA, NYNA, ADILAH, KHODY, SYIFA, CHE WANIE yang dari dulu lagi tolong aku, ajar aku tuk edit blog nie, give me some tips and share your experienced with me.thanks guys!and to my lovely friend, ILYANA yang mase dulunye sanggup datang rumah aku semate-mate untuk ajar aku berblogging and buatkan aku acc blog.thanks bebehs!first followers, NYNA i heart u mehh.without you alls, maybe my life will be more kusam and serabut.i guess ya because dengan berblogging lahh one of the way untuk aku release stress.and bila aku tengok ade orang bace and comment or etc, i become HUHU!macam princess yang sudah berjumpe dgn prince charming iaitu true love nye.ahak!

kegedikan yang tesangat!haha.

p/s : if ade name yang aku telupe mentioned, sorry sangat!come and inform me lahh if ade sebab i'm gonna give u a permission to BLASH my face.haha :P