Thursday, 24 May 2012

cikgu!last paper..last paper~

assalamualaikum
hey guys,

cikgu!cikgu!last paper,last paper~ haha

and yeahh my last paper is geo (;

AKU SUDAH BEBAS! (echo..)

suare yg menyahut : OII BELUM LAGI LAHH! PMR NAK CAMPAK KAT MANE?


garu kepale sendiri while counting ONE, TWO, THREE..

okay guys, anyway i feel so good and happy after 2 weeks being a nerd girl. *i'm not a nerd, i just love books* haha.stop talking nonsense HAIWAN LIAR!

erk.i mean LIA!

during exam week, many things happened to me such as, aku nak tertidur time jawab english paper 1 ---* at the last, aku TUMPAS seketika.Zzz~  and it make me feel so worry.how my marks ya?

history time pulak i feel so ting-tong~ act like ---* aku macam pernah bace topik nie.pasal ape ek?LUPA!

geo time pulak wich is last paper, last paper tu lagi lah aku rase arghh INI TIDAK MUNGKIN!hal ini kerana soalan tu kasi map dan berbentuk begini : MANA SATU BANJARAN YANG TERTINGGI DI MALAYSIA? lepastu aku bulat answer (C) which is BANJARAN CROCKER.then, di saat-saat akhir, aku bole jadi not sure lah pulak.akhirnye aku pi padam and bulatkan answer (A)

the moral value is jangan buat careless mistake macam aku!rugi macam tu jee.okay?

anyway, alhamdulillah sangat-sangat!akhirnye tamat jugak mid year exam nie.even it's hard, aku dah FACE  it dah pon!alhamdulillah.

now, just keep praying that everything gonna be okay.perhaps result aku akan menjadi semakin cantekk and aku dapat capai target aku!yeahhh!and the most is THERE IS NO FAILURE ANYMORE!insyaallah.aku da try harder macam nak gilaa kan.then, i'll pray for my friends also (;

actually aku nak tulis entry nie sepanjang rambut rapunzel, but i forgot lah.idea aku da terselit kat macam-macam buku.i poning mehh.maybe it  inside the history book, science or math book?ya it might be.so aku nak pergi cari idea-idea yg da terselit/terkepit tu.lastly,

X tolak Y,
Y jatuh,
Y mintak tolong **.

by: lawakkeder

byeee readers!huhu

No comments:

Post a Comment