Thursday, 31 May 2012

erghh~

assalamualaikum
hey guys,

lastday, while aku tengah buat milo, aku tak tahu kenape dan kenape aku rase DOWN gilaa.then dekat astro hitz ade lahh pulak si arvil lavinge nyanyi lagu WISH YOU WERE HERE.lagi dan lagi dan lagi lah aku rase diri aku nie sangat moron dan useless.dalam proses buat air milo tu, kelopak mate aku da bergenang.tunggu mase dan saat untuk  jatuh jee.tapi cepat-cepat aku kesat *feeling*

aku susah nak nak nangis dan aku agak susah nak terase ngan sesape.selagi aku boleh diam, i will.but when it's the time for volcano to explode, mase tu lahh aku rase macam perempuan bodoh yang rase dirinye DOWN, sedih and useless.

i have faced it for many times.ya life mane yang tak de dugaan kan.i admit it!but if people dok buat haru dengan kau every time, can you just sit and smile?

the things that i really hate in my life is bile aku rase diri aku sangat BODOH dan KENAPE LAH AKU BOLEH WUJUD KAT DUNIE NIE?ya when the time everyone ignore me, treat me like a moron and uhh.

at school, i try to cheer up myself.i laugh with my friends and try to light up my world back.that's one of the way for me to forget the stupid things.ya online and blogging also.everyday, i keep hoping that one day this pain will end.

i can be tough,
i can be strong,
i act like i don't care,
but deep inside it hurts.

p/s : i'll try to face it!

1 comment:

  1. chaiyOk!! be tough my dear.. Allah is always with us..

    ReplyDelete