Monday, 6 February 2012

human says

assalamualaikum
hey guys,

once i updated my hot story yang jarang-jarang aku updated nie,padehal everyday nak updated like ade readers SEJATI jee..human says?motif?okay.the true motif about human says is SUKE LIVER I LAH NAK LETAK TITLE POST APE.hamekk kau secupak gantang!haha.people will think that i'm crazy.better i stop right now.1..2..3..change to normal back.taraaaa..taraaaa tuchaaa..chaa..

okay lah.human says pasal manusie berkata or in others meaning is what people want to say/jugde/comment about something.ya just same like me.now i want to say about people in this age.people zaman sekarang nie suke sangat nak jugde or make an issue become HANGAT and hati pon terase HANGAT jugee.i don't want to talk more.so let me straight to the point.

                                          

comment?depa tak pe.orang putih bole pegang anjing/khinzir.but umat islam like me can't.why?because it's HARAM accept mase darurat situation.but now the issue is about people yang asik nak MENGATE orang jee.lets say ade sorang boy/girl islam yang pegang anjing,be kind and etc.for sure lah perspective orang lain BURUK terhadap si pemegang anjing tu.ntah-ntah dye tu doc haiwan + tengah buat research ke..kesian orang tu.dah TERPAKSE.boleh samak what.lepastu dah jadi satu dose korang MENGATE  orang tu.so,stop MENGATE orang before we know the truth!sapelah yang suke sangat buat cam tu?PEOPLE sekarang~
                                           
                                 
comment?suke?okay.now is the prob.people dok cakap HARAM pegang anjing and dok kutuk those yang pegang anjing tu without a strong evidence.but what will you say pasal teenagers sekarang?i mean islam teenagers.weehuu.hebat seyh~ depa duk suke hati je nak pegang,hug,kiss and etc anak dara orang.actually same je 2 jantina nie.boths miang~ bukan jealous.absolutely not!tapi people just diam je and keep thinking like this..ALAHH..LET THEM LAH.THIS IS WHAT WE CALL TEEN LIFE.SO ENJOY LAHH.haa laa.enjoy till keluar anak dari perut.time tu baru nak kecoh 1 dunie.too late.then,yang people dok pegang-pegang tangan without ikatan yang sah tu boleh samak ka?at least anjing or khinzir can.sesame human yang belum kawen?MESTILAH TAK!but people kite buat peace and chill je.like it just a small matter.

so,renung-renungkan dan selamt beramal.i don't want to membebel panjang.nanti jadi hot issue pulak.tak pasal-pasal aku jadi glamor and pop.dush..dush!dush..dush!balsh muke sendiri sebab buat post nie.haha.serve you right!

No comments:

Post a Comment