Saturday, 7 January 2012

sleepy and yawn~

assalamualaikum
hey guys,

i don't want to talk more because i'm still in bad stage.today i would like to share with you alls about tip-tip untuk tak ngantuk bile dalam class.aspeacially when the teacher volume is lemah like an agar-agar.hahaha.but in my case,even cikgu tu jerit-jerit pon aku bole rase ngantok and menguap lagi.those yang seat sebelah aku tu tahu lah.mate kuyu jee.then,aku mesti selalu tengok jam sebab tak sabar nak habis class.kadang-kadang aku tengok jee muke cikgu tu.dalam otak kosong jee.hahaha.jadi aku telah ketemukan tip-tip sengal yang boleh dikupas,dikaji dan dicungkil.cehhh.super excited~ okay.this post aku tujukan untuk diri aku sendiri yang selalu rase sleepy and always yawn~    

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/06/tips-hilang-mengantuk-dalam-kelas-atau.html

No comments:

Post a Comment