Tuesday, 3 January 2012

sesemangat PLKN~

assalamualaikum
hey guys,

today is 3 jan 2012.it'll be a day yang seharusnye kakak aku jadi gedik gilaaa sebab dye da tak sabar gilaa nak pi PLKN!from day to day,dye dok citer pasal PLKN.siap cari lagu rasmi PLKN and share dekat facebook lagi~ aku yang tak bape interested always keep saying..KAU NIE EXCITED SANGAT LAH.ahahaa.aku nie memang adik yang haprakk.i'm not giving her any support or words sayang-sayang pon~ ehehhhh.but perlu kah itu semua?cehhhh.pagi tadi dye dok kejut aku and i'm reply ya tak ya je.muke macam kambing mintak penampor~ mmmbekkkk..then,my mom kejut lagi ajak ikut hantar ZAZA yang tersayang!sayang ZAZA <3 heee.hahaha.niat di hati memang nak pi ikut,tapi mate aku tak boleh bukak!so sleepy!tommorow will be a day of school.so,kasi lah last chance bangon lambat *_*  lastly i'm not follow my mak and abah to send my kakak zaza.aku hanye menghantar khidmat pesanan ringkas yang berbunyi..BYE ZAZA (;  begitulah bentuk pesanan itu.blablabla aku tuk kau wahai kakak..semoge kau happy kat sane,jadi makin hitam and always ingat aku yang solit nie.tetibe rase syahdu pulak.sedih lah.uhukk..uhukk..ahahaha.geli gilaaa~ the most yang paling importance is make sure kau balik sini dalam keadaan yang KURUS!ingat tu!

ehhh.macam dah kurus sikit lah.hahaha :p

hanye bus nie yang mampu aku sponsor~ uhukk..uhukk..

No comments:

Post a Comment