Saturday, 14 January 2012

13 january 1997 *_~

assalamualaikum
hey guys,



korang ingat tak 13 jan tu ade ape?ingat tak?okay-okay.tak pe.13 jan is my BIRTHDAY!sape lagi if not ZAMALIAH ZAKI yg gendut tu.i'm so touch andjakun when the date arrive.acting something like ehh.age aku dah 15?bile mase aku dah besar nie?haha.seriesly tak sedar yang aku nie menghampiri usie   
tue.sob..sob..15 years old tempatnye dekat satu kerusi and satu meja.distance between one desk with another desk jauh-jauh.so it means i'll seat on PMR soon.OMG!OMG!bole kene sawan ayam aku macam nie.it happen dengan tetibe.tetibe jee nak PMR.tunggu lah lagi berape years.haha.suke hati jee.it's okay.nanti aku buat surat and send it to our PM.cehh.age pon dah 15.dah jadi teenagers.i should be more mature and cool.hot temper please go away!and if dah mature mesti lah dah tahu the good way and the bad way.so,lu pikir lah sendiri.penat mak nak cakap.haha.okay.on my 15 bornday,aku nak MEMBEBEL :

* thanks too manusie-manusie yang wish aku HAPPY BIRTHDAY LIA a.k.a ZAMALIAH ZAKI a.k.a ZAMALIAH a.ka ZAMA!aku appreciate gila wish korang tu.thanks friends kat SKOL and thanks friends kat FACEBOOK and BLOG!
* thanks too NURUL HUSNA ILYANA as a 'kepale' kepade geng-geng nye yang lain sebab kasi aku hadiah.haha.*mak aku dok ingat pil-pil tu boleh makan* haha :P
* thanks too my mak yang pagi-pagi dah hug aku say HAPPY BIRTHDAY LIA!STUDY ELOK-ELOK!
* thanks too ALLAH sebab kasi aku chance tuk hidup lagi.alhamdullilah.terime kasih ya ALLAH (;
* nak cakap HAPPY BIRTHDAY KAT DIRI SENDIRI!haha.
* wish me always jadi ngeh :3 and sucess in PMR!insyaallah.i can!guys,kite boleh!PMR 8A!wallaweyh~
* the wish yang aku paling suke dari korang pnye wish which is from my sister.dye kate..OI HEPY BUFDAY!PMR 8A!KALAU TAK KAWEN!haha.i love it!thanks kak farah *_*
* lastly..wish nak KURUS!kagum with someone.nak ikut dye!haha.KURUS!yeahh~
* bebel-bebel yang lain insyaallah i'll full fill it.papepon,thanks to alls yang always make my life gilaa.haha.

p/s : semalam aku dok syahdu jee nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY kat diri sendiri sorang-sorang while making a wish.haha.sob..sob..

2 comments:

  1. Happy Birthday! Sori lambat wish. Smoga kau happy2 je tahun ni.

    ReplyDelete
  2. thank you!it's okay fren.ya keep hoping i'm always happy *_*

    ReplyDelete