Friday, 18 November 2011

saye terase..auwww~

assalamualaikum
hey guys,


heee.girl mane yang tersesat dalam blog nie?muke dah lah bminyak gila.aku rasa kalau tadah dah boleh jadi mnyak masak.ahahaha.nak post ala'ala wanita melayu terakhir yang tak laku.ehehh.okay.okay.sudah-sudah lah tu.hamba allah yang aku kutuk nie diri aku jugak.THE OWNER OF THE BLOG!jadi,enough lah kutuk diri sendiri sebab same jugak muke aku tu.ahaha.actually aku TERKESIMA or other words TERKEDU bile tengok pic nie.masya-allah muke!memang muke aku tu hasil galian minyak.mencurah-curah minyak keluar.then,ketiak aku berkepam gila tu akibat pemanasan global di dunia.series berpeluh gila.basah ketiak.ahahah.cam mane nak reduce ya?share lah ngan saya!nak tahu!nak tahu!cehhh.tapi,dalam keminyakan muka dan kepoyoan aku,tetibe aku rase macam..auwww~ okay.dah start dah sesi mensyiok kan diri sendiri.guys,muka aku ade gaye budak uni yang cemerlang terbilang tak?macam cikgu yang disegani ka?lecturer maybe?orang-orang yang berjaya?ahahha.nak yang high-high je.tapi harap-harap adelah salah satu ang tersangkut dekat aku.AMIN!tapi ape yg jelas kelihatan adelah dekat bhagian dahi aku tu cam ade bedak bertompok.ehehhh.papepon,kasilah feedback.takkanlah muke aku tak de iras-iras ape2 ka?cehhh.tak nak mengalah~ hahhaa.

p/s : saye terase saye nie macam budak..

No comments:

Post a Comment