Saturday, 26 November 2011

ouh.TIDAK!

assalamualaikum
hey guys,

ku gembira..sentiasa,badanku sihat dan kuat!yeah.yeah.mestilah happy sebab badan aku semakin membuak.tapi perlu ka nak rase happy?not worry?okay.i'm very weng-weng right now.yalah.lemak terlalu banyak dan menyekat kelancaran sistem untuk aku fikir dengan betul.lalalala~ okay guys,along this school holiday,my mantop's body telah meng 'increase' kan based area.and..as all of u know,i'll become more LEBAR! ouh.TIDAK!tak suke!tak suke!if i not control it,i can be like anak gajah yang very the cute miutt.ahahha.gajah guling-guling~ seriesly,a lot of way aku dah try..result yang aku dapat,okay-okay lah~ my mak cakap factor yang aku nie gemuks sebab kureng excercise.okay mak.lia mengaku!tapi guys,korang imagine..cuti yang tak berape nak pnjang nie very the boring holiday!i don't know what should i do.nak bace novel dah terhabis bace,nak pi hang out..OUT OF MONEY!nak pi excercise..tempat tak best!nak pi keluar main petang..RAINY DAY!so,what should i do?aku rase dah nak jadi weng-weng sebab terlalu BORING! somebody help me?NURUL HUSNA ILYANA is the one yang baik and gigih gile visit aku dekat rumah.THANKS FRIEND!I HEART YOU <3

No comments:

Post a Comment