Monday, 14 November 2011

gulp.gulp.gulp.

assalamualaikum
hey guys,


semangat tak aku?actually semangat or syiokk sendiri?ahaha.okay.okay.sedar diri.now,i'm here as a student yang berjiwa kental nak kate go!go!go! too all budak-budak SPM di seluruh pelusuk.tak kisahlah celah mane or sekolah mane.i'll pray for you guys!berjuang hingga ke titisan darah yang terakhir before korang nak rebah babe.itulah namenya PERJUANGAN!untuk semua kakak and abang yang cantik,cute miuut,hensem,kacak,machoo..korang berjuang untuk masa hadapan tau.okay.tiru ayat kat atas tu.no idea anymore.FROZEN.ahaha.okaylah.budak-budak SEMEKAR,aku nak ucap sepatah dua kata nie.ini merupakan wasiat ZAMALIAH ZAKI buat semua student SEMEKAR.WORK AS POSSIBLE BECAUSE OPPORTUNITIES COME ONLY ONCE.DO NOT CRY DISSAPOINTMENT AT A LATER DATE DUE TO THE PILING OF REGRET.SO,HUNGRY FOR SUCCESS AND LEAVE IT IN YOUR HAND.korang boleh.insyaallah.amin.doa banyak-banyak!may be simplified all the question.

 


No comments:

Post a Comment