Sunday, 2 October 2011

my gedik bro

Akmal Zaki

assalammualikum
hey guys,
today will be a great day for my youngest brother,MOHD AKMAL because arie nie BIRTHDAY DYE!so, i'm as a caring sis nak wish HAPPY 10th BIRTHDAY! geli aku nak wish dye nie.hahhaha.okay.okay.to my bro, ko bace bnde nie btol2..aku nak kasi wasiat nie.heeeha.

* kau dah mkin besar.be more matured lh.jgn kasi aku marah je bile ckap ngan kau.
* jadilah bdak yg bgune bile dah bsar t.not bdak tak gune okay!
* jgn sia-siakn impian mak ngan abah aku.jd org bjaye.tapi mak abah aku,mak abah kau jugak.kite kn siblings.hahaha
*hormat sume orang n dgar apa orang ckap.
*study rajin2.be more better than me.i know u can
*solat n jgan nak gdik ponteng ngaji!
*always doakan family kau n diri kau.

okay.i do know what should i say.tu je kot wish aku untuk kau.ahaa!okay.last wish is..
 
*tlg hafal sifir 2-12.bkannye susah lh bro.kacang gilaa

hahhaa.okay done.hnye itu yg mmpu aku type.wallaweyh!ayat hang.nak pengsan bangon balik!so akmal,jgn sia-siakan hidup kau!be the best person although u're not perfect enough.memang pon tk perfect.hahahha :p i think that's all.aku syang kau skit je.tak bnyak.hahaha.dah bsar,jgn lupe aku.if tak,pnat je aku wat entry bout kau.

No comments:

Post a Comment